[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τους συνέλαβαν γιατί «καταζητούσαν» τον πρωθυπουργό
Τρίτη 30 Αυγούστου 2011 Posted by STEVENIKO

Δυο νεαροί, 22 και 21 ετών, στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν και κρατούνται με εντολή του εισαγγελέα, γιατί κολλούσαν αφίσες με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού και την ένδειξη «ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ».

Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αγ. Σοφίας. Για κλίμα αστυνομοκρατίας και τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του κ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ κάνουν λόγο τα περιοδικό Άρδην και η εφημερίδα Ρήξη, μέλη των οποίων είναι τα δυο άτομα που συνελήφθησαν.


«Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους. «Κανείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τους δρόμους αν πρώτα δεν φύγουν όλοι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο» σημειώνουν και ζητούν την αθώωση των συντρόφων τους.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τους συνέλαβαν γιατί «καταζητούσαν» τον πρωθυπουργό"

Leave a reply