[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σαρκοζί: ''Ο Παπανδρέου είναι ένας πραγματικός μαλ..ς''
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Νέες ταπεινωτικές εκφράσεις, που αποκαλύπτονται στην "Le Canard enchaine''


Νέες υποτιμητικές δηλώσεις για τον Γιώργο Παπανδρέου από τον Νικολά Σαρκοζί αποκαλύπτει ο γαλλικός Τύπος. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία εφημερίδα «Le Canard enchaine», μετά τη Σύνοδο Κορυφής του G20 στις Κάννες ο Πρόεδρος της Γαλλίας είπε μιλώντας στους υπουργούς του: «Ο Παπανδρέου είναι μαλ... (con), ένας πραγματικός μαλ... (connard). Μας τίναξε στον αέρα το G20. Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει. Ηταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας».

Σύμφωνα με τα''Νέα'' που αναδημοσιεύουν την είδηση, ο Νικολά Σαρκοζί είναι γνωστός για τις βωμολοχίες που χρησιμοποιεί πολύ συχνά, με τους στενούς του συνεργάτες. Δεν φείδεται μάλιστα χαρακτηρισμών ακόμα και όταν μιλά με τους πολίτες, όπως το 2008 όταν βρισκόταν σε έκθεση γεωργίας και χαιρετούσε το κοινό. Ενας από τους παρευρισκόμενους είχε αρνηθεί να του δώσει χειραψία και ο Σαρκοζί μουρμούρισε: «Φύγε από εδώ παλιομαλ...» (Casse-toi pauvre con).


Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που γνωστοποιούνται αρνητικά σχόλια του Σαρκοζί για τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς στην πρόσφατη σύνοδο του G20 στις Κάννες οι δημοσιογράφοι κατέγραψαν πως περιέγραψε στον Μπαράκ Ομπάμα τον Παπανδρέου ως «τρελό» και «καταθλιπτικό», σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien». Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων είχαν ακούσει πολλοί γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης, λίγο πριν αρχίσει η συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, τόσο ο Σαρκοζί όσο και ο Ομπάμα σχολίασαν ότι ο Παπανδρέου έκανε σοβαρό λάθος ανακοινώνοντας το δημοψήφισμα για το σχέδιο στήριξης της 26ης Οκτωβρίου.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σαρκοζί: ''Ο Παπανδρέου είναι ένας πραγματικός μαλ..ς''"

Leave a reply