[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η επιστροφή του κορυφαίου Bernardo Bertolucci
Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Αν οι τίτλοι ταινιών όπως «Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι», «Ο τελευταίος αυτοκράτορας» και «Κάποτε στη Δύση» σας θυμίζουν κάτι, τότε σίγουρα έχετε εκτιμήσει και απολαύσει την δουλειά του κορυφαίου Ιταλού σκηνοθέτη και κινηματογραφιστή, Bernardo Bertolucci.

Από το 2003 είχαμε να δούμε κάποια δουλειά του, με το «The Dreamers». Πάντα διεισδυτικός στους χαρακτήρες και στην ψυχοσύνθεση των ηρώων του, ο Bertolucci επιστρέφει με το «Io e te», το οποίο το παλεύει εδώ και καιρό.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Νικολό Αμανί. Η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και οι πρωταγωνιστές νέα παιδιά,μ δίχως κινηματογραφική εμπειρία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ένα 14χρονο αγόρι λέει ψέματα στην οικογένειά του πως θα πάει εκδρομή με το σχολείο, ενώ αυτό όλες τις ημέρες κρύβεται στο σπίτι τους, με σκοπό να βοηθήσει την αγαπημένη αδερφή του να ξεπεράσει τον εθισμό της από την ηρωίνη.

Πρωταγωνιστούν οι Tea Falco, Jacopo Olmo Antinori και Sonia Bergamasco. Η ταινία θα προβληθεί στο Φεστιβάλ των Κανών, σε ένα μήνα περίπου.













STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η επιστροφή του κορυφαίου Bernardo Bertolucci"

Leave a reply