[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Γιουβέντους! (video)
Δευτέρα 7 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Γιουβέντους επικράτησε της Κάλιαρι με 0-2, και σε συνδυασμό με την ήττα της Μίλαν από την Ίντερ (4-2) κατέκτησε το πρωτάθλημα!



Η επιστροφή της άργησε αρκετά, ωστόσο ήταν τόσο μεγαλοπρεπής, όπως αρμόζει σε μία ομάδα του μεγέθους της.

Η Γιουβέντους μετά από το 2006 ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Ιταλίας σαν πρωταθλήτρια, και η τελευταία αγωνιστική θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού δεν κρίνει τίποτα όσον αφορά την κορυφή!

Οι "μπιανκονέρι" έκαμψαν την αντίσταση της Κάλιαρι στη Σαρδηνία, νικώντας με 0-2, και σε συνδυασμό με την ήττα-συντριβή της Μίλαν από την Ίντερ με 4-2, κατέκτησαν το 30ο πρωτάθλημα της πλούσιας ιστορίας τους! (Της έχουν αφαιρεθεί δύο λόγω calciopoli)

Η Μίλαν καταδίωξε την αντίπαλό της όσο μπόρεσε, όσο της επέτρεψαν οι δυνάμεις της, αλλά τελικά δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

"Στέψη" στη Σαρδηνία

Για τους παίκτες του Αντόνιο Κόντε, η αναμέτρηση στη Σαρδηνία με αντίπαλο τη γηπεδούχο Κάλιαρι, ήταν "Do or Die".

Η νίκη ήταν ο μόνος στόχος, περιθώριο στο λάθος όταν παίζεις στην κόψη του ξυραφιού δεν υπάρχει ούτε γι' αστείο, και ο στόχος επετεύχθη.

Ο Μίρκο Βούτσινιτς μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, και στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Κάλιαρι, Αγκάτσι, δεν αστόχησε, πλασάροντας σωστά για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα και να γίνει το 1-0.

Η πίεση στα καρέ των "ροσομπλού" αυξήθηκε, ωστόσο το δεύτερο γκολ δεν ήρθε στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο!

Ο Κανίνι στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει μία επικίνδυνη μπαλιά στην περιοχή της ομάδας του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγκάτσι, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα!

«Τεσσάρα» στο Μιλάνο, το «κυνήγι» έληξε

Για τη Μίλαν, η βραδιά δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη, καθώς οι "ροσονέρι" όχι μόνο έχασαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά έχασαν από τη χειρότερή τους εχθρό, την Ίντερ, η οποία αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Οι "νερατζούρι" καταδιώκουν την Ουντινέζε για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, και στο διάβα τους, συνέτριψαν την "αιώνια" αντίπαλο και μισητή συμπολίτισσα Μίλαν, με το "βαρύ" 4-2!

Ο Ντιέγο Μιλίτο στο 14' άνοιξε το σκορ, όμως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 44' ισοφάρισε σε 1-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο ίδιος παίκτης στο 46' έφερε το ματς "τούμπα" κάνοντας το 1-2, όμως στο 52' ο Μιλίτο με πέναλτι ισοφάρισε.

Η ένταση αυξήθηκε, η Ίντερ κέρδισε νέο πέναλτι, και ο "πρίγκιπας" Μιλίτο ήταν και πάλι εύστοχος στο 80' κάνοντας το 3-2!

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μαϊκόν στο 87' βάζοντας "ταφόπλακα" στη Μίλαν, και τις ελπίδες της για τίτλο!


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Γιουβέντους! (video)"

Leave a reply