[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ποτε θα νοιώσεις μαριονέτα την ανάγκη να κόψεις τα νήματα ?
Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ένας μεγάλος θίασος ,κάποιες φορές μαγικός κάποιες άλλες βρόμικος τρομακτικός! Έργα όλων των ειδών δράμα,κωμωδία ,περιπέτεια.Εσύ πρωταγωνιστής ,πάντα εσύ πρωταγωνιστής άλλα με σενάριο που δεν γνωρίζεις ,που με θαυμαστό τρόπο παίζεις κάθε μέρα ,κάθε γ@μημενη μέρα! 

Μεγάλη υπόθεση τι  πιστεύεις! Ίσως και η μεγαλύτερη....δεν θέλουν να δεις ποτέ τα νήματα του έλεγχου σου ..ποτέ να μην κατανοήσεις ότι ενώ αισθάνεσαι πρωταγωνιστής ..είσαι βασικά μια μαριονέτα! 
Κάθε μέρα θαρρείς ότι μπορείς να αλλάξεις ,να κυνηγήσεις τα όνειρα άλλα ποτέ δεν θα πας μακρύτερα από το μήκος του
κορδονιού που σε κάνει και κίνησε! Είσαι σε ένα μαγικό θίασο καλέ μου...τόσο μαγικό όσο και ο ρόλος ,η μάσκα που φοράς! Είσαι γεννημένος υποκριτής ,ταλέντο να φαίνεσαι όπως πρέπει ,να νιώθεις αυτό που πρέπει  ,να υπακούς όποιον πρέπει ! 

Μάσκα με την μάσκα ,σενάριο με το σενάριο έφτιαξες έναν κόσμο που θέλουν να νομίζεις ότι εσύ φταις ..ότι εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής άρα γιατί ζητάς τα ρέστα! Ποτέ δεν σκέφτηκες ότι ίσως να μπορούσες για μια φορά να δοκιμάσεις να φορέσεις την δική σου μάσκα , να παίξεις το δικό σου σενάριο! Μην νομίζεις οτι θα είναι εύκολο ,όποια φορά το τολμήσεις ο μεγάλος σκηνοθέτης θα προσπαθήσει να σε κάνει να νοιώσεις ότι είσαι έξω από τον υποτιθέμενο δικό σου θίασο ,θα προσπαθήσει να σε τρομάξει να σε απειλήσει εντέχνως ..και εσύ απλά θα κουλουριαστείς έτσι όπως κάνεις όταν ο σκηνοθέτης αφήνει τα νήματα ...θα αφεθείς σαν πατσαβούρα στο πάτωμα!

Ίσως όμως αν μπορούσες να δεις κατάματα τον θίασο του σκηνοθέτη και όχι τον θίασο που εσύ υποτίθεται ότι είσαι ο πρωταγωνιστής ..ίσως τότε έβρισκες το θάρρος ακόμα και να μείνεις κουλουριασμένος στο πάτωμα για πάντα παρά να αφήσεις άλλο ΑΥΤΟΝ να σε κάνει ότι θέλει!!! 

Δεν έχω τις αξιώσεις αυτό το μικρο άρθρο να σε κάνει να κόψεις τα νήματα γιατί αν το κάνεις ίσως κοπούν τώρα τα δικά μου.... άλλα ελπίζω να σου δείξω πως να ξεχωρίσεις λίγο από το πραγματικό θίασο που παίζετε ώστε εσύ να πιστέψεις ότι είσαι ο πρωταγωνιστής! 

Σύντομα μια από τις μάσκες σου ,αυτή του πατριώτη ,αυτή του πολεμοχαρή ,αυτή της σιγουριάς των δυνατών συμμάχων θα σου δοθεί για νέο σενάριο! 

Να θυμάσαι όταν θα δεις ξένα στρατεύματα να παρελαύνουν σε δική σου εορτή ..ότι όλα γίνονται για να μην δεις ποτέ τα νήματα !!!!

Να θυμασε οτι καθε φορα που αλλαζεις μια μασκα εχεις το δικαιωμα ..να αφεθεις ..να κουλουριαστεις στο πατωμα...και να γινεις ελευθερος!

Γιατί όλα γίνονται για σένα ...άρα κατά κάποιον τρόπο τελικά είσαι ο πρωταγωνιστής...απλά πρέπει να διαλέξεις τον θίασο σου από την αρχη....τον θίασο με τον μεγάλο σκηνοθέτη ..η αυτόν που δεν έχει συμβάσεις ,εγγυήσεις ,σιγουριά ,ασφάλεια ......ΜΕ ΣΕΝΑ!!  Η ελευθερία ποτέ δεν ήταν άξια σε όσους για χάρη της ασφάλειας την χάρισαν!!


STRANGER... ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ.....

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ποτε θα νοιώσεις μαριονέτα την ανάγκη να κόψεις τα νήματα ?"

Leave a reply