[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
O Οργανισμός μας, ο Άνθρωπος και η Κοινωνία μας
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011 Posted by STEVENIKO

της Γεωργίας



Θυμήθηκα ένα παλαιότερο άρθρο του αναρμόδιου (Το πολιτικό σύστημα φοβάται και τρέμει κάθε προσπάθεια συλλογικής αυτο-οργάνωσης του λαού σε εθνικό επίπεδο) και θα ήθελα να προσπαθήσω να το επεκτείνουμε.

Δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία ο πόλεμος που προσπάθησε το πολιτικό σύστημα να σπείρει μεταξύ δημοσίων και μη δημοσίων υπαλλήλων, δεν πέρασε βέβαια απαρατήρητο, διότι όλοι λίγο πολύ το κράξαμε, αλλά σε τελική ανάλυση τα βάλαμε με το σύστημα αυτό, στοχοποιώντας αυτούς που το δημιούργησαν και όχι τους ανθρώπους που το διατηρούν, οπότε πάλι το πολιτικό σύστημα μπήκε στη μπούκα μας, και όχι αυτοί κάθε αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν παραβλέπουμε όμως ότι μια οργή για την αδικία άρχισε να γεννιέται μέσα μας, η οποία δεν ξέρουμε που και πως θα κάνει την έκρηξή της. Αυτή ήταν η πρώτη αποτυχία του συστήματος.

Από την άλλη πλευρά έχουμε το κίνημα Δεν πληρώνω διόδια, Δεν πληρώνω εισιτήριο στα ΜΜΜ και άλλα τα οποία όλο και μεγαλώνουν και ευτυχώς δεν δείχνουν να καπελώνονται με τίποτα παρ’ όλες τις καλές προσπάθειες Μερικών Επώνυμων. Άλλη μία βαριά αποτυχία του συστήματος.

Τώρα λοιπόν πήγαμε στο plan B, μετανάστες και λαθρομετανάστες και παράλληλα γίνεται και η προβολή του πολυσυζητημένου Ντοκιμαντέρ 1821 του ΣΚΑΙ.

Από τα πρόσφατα ιστορικά φαινόμενα μπορούμε να παρατηρήσουμε τα πλάνα στα οποία κινείται το πολιτικό σύστημα όταν βλέπει ότι κινδυνεύει. Όταν όλα καταρρέουν και οι άνθρωποι απαξιούν και χλευάζουν το πολιτικό σύστημα, αρχίζουν δηλαδή να αντιλαμβάνονται το θέατρο που παίζεται πίσω από την πλάτη τους, το πολιτικό σύστημα αρχίζει να τσιγκλάει το εθνικό φρόνιμα των λαών, τους κάνουν να νιώθουν ανασφαλείς για τη ζωή τους και φυσικά προσπαθούν να πείσουν ότι ο εχθρός είναι εξωτερικός και όχι εσωτερικός. Ένα πολύ καλό βιβλίο το οποίο μπορείτε να πληροφορηθείτε αυτά που αναφέρω, ποιο εμπεριστατωμένα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, είναι το «η μαζική ψυχολογία του φασισμού του Wilhelm Reich». Αυτή τη στρατηγική χρησιμοποίησαν και οι πρόσφατοι φασίστες, Χίτλερ και Στάλιν.

Το πολιτικό σύστημα λοιπόν θέλει να μας πείσει ότι για όλα τα προβλήματα μας φταίνε οι μετανάστες και οι λαθρομετανάστες, αυτοί οι μη έλληνες, οι μη χριστιανοί, οι μη απόγονοι του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη, κινδυνεύουμε δηλαδή να χάσουμε την εθνικότητα μας, την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, τη γή μας, τη θάλασσα μας, τη νομική σχολή, το πολυτεχνείο μας και ότι συνεπάγεται την Ελληνικότητα μας . Αυτός είναι ο εχθρός μας (οι 270 μετανάστες στη Νομική και όχι οι 300 λαθρομετανάστες στη Βουλή) και αυτόν πρέπει να κυνηγήσουμε.

Όσο θα σκοτώνεται ο αγανακτισμένος έλληνας με τον αγανακτισμένο λαθρομετανάστη και τον αγανακτισμένο νόμιμο μετανάστη αυτό το ίδιο πολιτικό σύστημα (οι 300 λαθρομετανάστες στη Βουλή και οι παρατρεχαμενοί τους) θα υπογράφει και θα εφαρμόζει νόμους και μέτρα εξοντωτικά και για τους τρείς μας (τον Άνθρωπο δηλαδή, γιατί αυτό είμαστε όλοι σε τελική ανάλυση).

Παράλληλα με τα παραπάνω μια μήτρα του πολιτικού αυτού συστήματος, θα κυοφορεί έναν Εθνικό Ηγέτη, που μόλις συνέλθουμε από το όπιο που μας πότισαν και αρχίσουμε να κοιτάμε γύρω τα συντρίμμια μας, θα γεννηθεί και θα μας υποσχεθεί ότι θα φέρει την τάξη το νόμο τον δίκαιο κ.ο.κ, και οι ζωές μας θα γίνουν όπως πριν, ήρεμες, με τις δουλίτσες μας και τα σπιτάκια μας και τα αυτοκινητάκια μας και ότι άλλο προϋποθέτει η βόλεψή μας. Και τότε θα ξεκινάει άλλη μια μεγάλη ιστορική αποτυχία της ανθρωπότητας.

Το παραπάνω σενάριο είναι αυτό με τους λόγους και τις συνέπειες της ελληνικής αποτυχίας, με παρόμοιο τρόπο (άλλοι λόγοι θα το προκαλέσουν άλλα με το ίδιο αποτέλεσμα) θα γεννηθεί ένας Εθνικός Ηγέτης στην Αίγυπτο, κάποιοι άλλοι στις χώρες τις Ευρώπης της Αμερικής κτλ.

Εμείς οι άνθρωποι, οι απλοί, οι μη διεστραμμένοι, οι άνθρωποι που δεν έχουμε Θεό μας το χρήμα και την εξουσία, και δεν είμαστε λίγοι είμαι σίγουρη, ας κοιτάξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μέσα μας και από τις λίγες ή πολλές γνώσεις ανθρωπολογίας που πήραμε από το γυμνάσιο, και άλλοι από το πανεπιστήμιο, ας δούμε πως λειτουργεί το σώμα μας, τα όργανα, τα κύτταρα, τα συστήματα μας.

Αν δούμε πώς λειτουργούν αυτά και θα δούμε ξεκάθαρα και το blue print για το πώς πρέπει να χτίσουμε την κοινωνίας μας. Ένα πολύ σημαντικό σύστημα του οργανισμού μας είναι το ανοσοποιητικό και αυτό στην κοινωνία μας είναι η γνώση μας. Τα ξέρουμε τα μικρόβια που μας κάνουν κακό και ξέρουμε και τα συμπτώματα και τα αίτια και τα αποτελέσματα της αρρώστιας. Μας τα δίδαξε η ιστορία μας η ιστορία των παθών μας.

Αυτά τα μικρόβια πρέπει να πολεμήσουμε και στο τέλος να δημιουργήσουμε αντισώματα προς αυτά. Αυτές τις μέρες αυτό το σύστημά μας καλούμαστε να ενισχύσουμε, ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ.


Θραξ Αναρμόδιος

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...