[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η κοινωνία εγκλωβισμένη στο …ΣΟΚ!
Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 Posted by STEVENIKO

Σε μια εποχή όπου έχουν καταρριφτεί όλα τα ταμπού, η κοινωνία είναι εντούτοις ποιο χειραγωγήσιμη από ποτέ Γιατί; Είναι απλό… Διότι είναι τρομοκρατημένη!

Όλα φανερώνουν ότι ζούμε το ποιο εφιαλτικό σενάριο όλων των εποχών Όλος ο πλανήτης έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο Γκουαντάναμο Μολονότι τα εφόδια που έχει σήμερα ο απλός άνθρωπος στη διάθεσή του, σε ότι αφορά τη γνώση αλλά και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, είναι τεράστια, εντούτοις είναι ποιο φτωχός και ποιο φοβισμένος από ποτέ. Η γνώση, που υποτίθεται ότι τον έχει ελευθερώσει από πολλά ταμπού, πολλούς περιορισμούς, αντί να τον ισχυροποιήσει, αντίθετα τον αποδυνάμωσε. Ένας από τους λόγους είναι, διότι του φανέρωσε την ασημαντότητά του μέσα στο απέραντο σύμπαν. Από την άλλη, τον έκανε ικανό να διακρίνει το πόσο αδύναμος είναι απέναντι στους τεράστιους μηχανισμούς μαζικού ελέγχου που διαθέτουν οι δυνατοί.

Πως έγινε όμως ώστε ενώ περίσσεψε η γνώση, κάτι που αποτελούσε την επιδίωξη πολλών αγώνων του παρελθόντος, να είναι ο λαός σήμερα ποιο υποδουλωμένος από ποτέ;

Η απάντηση είναι: ΕΛΕΓΧΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ!

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα: Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Βιβλιοθήκες, Κινηματογράφος, Τηλεόραση και ποιο πρόσφατα το …«τσουνάμι» του Ιντερνέτ. Αυτό που σήμερα θεωρείται από πολλούς ΓΝΩΣΗ, δεν είναι στην πραγματικότητα, παρά υλικό κατευθυνόμενης προπαγάνδας, με μεγάλη δόση καταστροφολογίας και μόνο κάποια ψήγματα αλήθειας!

Μια κατάσταση δηλαδή, σαν αυτή που επικρατεί στους στρατώνες, όπου κατασκευάζονται ανθρώπινες μηχανές καταστροφής. Ποια είναι η αρχική μέθοδος «εκπαίδευσης» που εφαρμόζεται εκεί, στους νεοσύλλεκτους; Είναι το ΣΟΚ. Η αποδόμηση αυτού που λέμε ΗΘΙΚΟ, ώστε να αναπτυχθεί κατόπιν αυτό από την αρχή, μέσα σε νέα πλαίσια, τα πλαίσια του φόβου και της υποταγής στο στρατιωτικό κατεστημένο.

Το video που ακολουθεί είναι προϊόν της έρευνας μιας γυναίκας, της εβραίας ακτιβίστριας Ναόμι Κλάιν, που παρουσιάζει αρκετά ρεαλιστικά μια πλευρά της αλήθειας.

Από τους Εβραίους η κοινωνία μας έχει εισπράξει πολλά πράγματα, από τα οποία αρκετά είναι θετικά. Δεν είναι όλοι οι Εβραίοι Σιωνιστές, ούτε όλοι είναι αιμοδιψείς, δόλιοι και εκμεταλλευτές. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και τους προβληματισμούς που έχουμε και όλοι οι υπόλοιποι. Σε αυτούς όμως υπάρχει ένα πλεονέκτημα: Προερχόμενοι μέσα από την κάστα των ανθρώπων που παίζουν μεγάλο ρόλο στη χειραγώγηση και την καταπίεση της μάζας, έχουν μια καλύτερη οπτική, ποιο ρεαλιστική από αυτή που έχουν όσοι βρίσκονται απ’ έξω.

Το video αυτό είναι μια προσφορά δική μου στους επισκέπτες αυτού του μπλοκ (σε όσους δεν το έχουν ήδη δει), διότι πιστεύω, πως τα όσα περιλαμβάνονται βρίσκονται σε αρμονία με πολλά από τα όσα έχουν καταγραφεί εδώ από εμένα, καθώς και από τους διάφορους φίλους σχολιαστές:

Κάποιος, αναλογιζόμενος όλα αυτά, εύλογα θα αναρωτηθεί: Αν αυτή είναι η κατάσταση τότε ποια είναι η διέξοδος;

Η απάντηση είναι: Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται ούτε στις σκληρές μεθόδους των θηρευτών, ούτε στον αναγκαστικό εγκλωβισμό μέσα σε ένα σύστημα χειραγώγησης. Το πρόβλημα βρίσκεται μέσα μας. Στο τι εμείς προσωπικά επιδιώκουμε, πόσο ειλικρινείς και θαρραλέοι είμαστε στην αναζήτηση της αλήθειας. Αν οι στόχοι είναι ιδιοτελείς, εγωκεντρικοί και ουτοπικοί, τότε θα καταλήξουμε στις διάφορες παγίδες που έχουν στήσει οι …«κυνηγοί».

Ο δρόμος που οδηγεί στην πραγματική διέξοδο είναι από πρώτης όψεως αδιάβατος, γεμάτος «αγκάθια», και πολλές φορές γράφει από επάνω: «Απαγορεύεται η Είσοδος»!

alkimosarchive

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...