[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το κρύβεται πίσω από το «παραμύθι» του θανάτου του Osama bin Laden;
Τρίτη 3 Μαΐου 2011 Posted by STEVENIKO

Αν κρίνουμε από τα πλήθη που πανηγύρισαν το θάνατο του Osama bin Laden έξω από τον Λευκό Οίκο, τότε ο αμερικανικός λαός είναι μάλλον έτοιμος για ακόμη περισσότερες μαζικές δολοφονίες στη Μέση Ανατολή.

Ο υποτιθέμενος θάνατος του Osama, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο πλην μιας παραποιημένης φωτογραφίας που θυμίζει το εξίσου παραποιημένο πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα, θα χρησιμοποιηθεί για να αναζωογονηθεί ο πόλεμος εναντίον του «τρόμου», σε μια εποχή όπου νέοι «κακοί εχθροί» κατασκευάζονται στην Αφρική.

Η εξόντωση του Osama έρχεται στη κατάλληλη στιγμή, λίγο μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Πακιστάν σε σχέση με τις παράνομες επιχειρήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών εκ μέρους της CIA. Πριν από μια εβδομάδα, οι ακτιβιστές του Πακιστάν κατάφεραν να εμποδίσουν φορτία προμηθειών που είχαν προορισμό τις κατοχικές δυνάμεις των Αμερικανών στο Αφγανιστάν.

Η πακιστανική κυβέρνηση έχει καταδικάσει δημοσίως τις επιθέσεις της CIA, ως υπονομευτικές της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Νωρίτερα, είχε καταθέσει επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας εναντίον της Ουάσιγκτον, για τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της.

Πέρα από την ενίσχυση του πολέμου εναντίον του τρόμου, η σκηνοθετημένη εκτέλεση του Osama, που είχε στενές σχέσεις με τη CIA, και που ήταν ήδη νεκρός εδώ και μια δεκαετία, εξυπηρετεί στον αντιπερισπασμό των πληθυσμών από τους σοβαρότερους οικονομικούς κινδύνους, και κυρίως της μεθοδευμένης πτώσης του δολαρίου ως παγκόσμιο νόμισμα, καθώς και τις ραγδαίες αυξήσεις στη τιμή του πετρελαίου, των τροφίμων, και όλων γενικά των βασικών αγαθών.

Η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει αυτή την ανεπιβεβαίωτη δολοφονία (αφού τον έριξαν λένε στη θάλασσα), ως πρόσχημα για κάποια νέα επιχείρηση false flag, με νέους πολέμους και κατοχές στο εξωτερικό, αλλά και με ενίσχυση της αστυνομοκρατίας στο εσωτερικό.

Αν τα αλαλάζοντα πλήθη, που πανηγύριζαν έξαλλα μια δολοφονία έξω από τον Λευκό Οίκο αποτελούν ένδειξη του τι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα, τότε δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης, ώστε να πείσει τον αμερικανικό λαό να στηρίξει κι άλλες δολοφονίες αθώων σε ξένες χώρες, και να συνεχίσει να υπονομεύει το Σύνταγμα και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην επικεφαλής της πακιστανικής υπηρεσίας πληροφοριών Hamid Gul εμφανίστηκε στη τηλεοπτική εκπομπή του Alex Jones, χαρακτηρίζοντας την δολοφονία του Osama bin Laden ως ένα «συμβολικό θέατρο».

Όπως υποστήριξε, πρόκειται για μια σκηνοθετημένη παράσταση με μοναδικό στόχο της, να χρησιμοποιηθεί ως όπλο του Ομπάμα, στην επερχόμενη προεκλογική εκστρατεία για τη προεδρία των ΗΠΑ.

Η επιχείρηση, υποστήριξε ο Gul, όπως περιγράφτηκε από την αμερικανική κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι ένα απλό παραμύθι, για δημιουργία μύθων, θρύλων, και τραγουδιών. Θύμισε μάλιστα τα λεγόμενα της πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν Benazir Bhutto, που το 2007 είχε πει στον δημοσιογράφο David Frost ότι ο Osama bin Laden είχε δολοφονηθεί από τον Ahmed Omar Saeed Sheikh, έναν από τους καταδικασμένους για την απαγωγή και το θάνατο του ρεπόρτερ Daniel Pearl.

Τότε, το BBC είχε αφαιρέσει τα σχόλια της Benazir Bhutto, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να τα επαναφέρει, αφού το πρωτότυπο βίντεο είχε ήδη κυκλοφορήσει στο YouTube. Η Bhutto δολοφονήθηκε λίγο αργότερα (27/12/07) στη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης στο Πακιστάν.

Το βίντεο της εκπομπής του Alex Jones εδώ:

http://www.prisonplanet.com/intel-chief-they-killed-%E2%80%9Cmake-believe-obama%E2%80%9D.html

Πάντως, μετά τη σκηνοθετημένη εκτέλεση του Bin Laden, τα συμβατικά ΜΜΕ καθώς και η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποιούν πως όλοι κινδυνεύουμε από τα αντίποινα των φονταμενταλιστών.

Μια αγαπημένη απειλή των ΜΜΕ είναι να χρησιμοποιούν τα λεγόμενα του Khalid Sheikh Mohammed, ενός ανθρώπου που έχει υποστεί τόσα πολλά βασανιστήρια, που κάλλιστα θα δήλωνε … Άη Βασίλης, αν του το ζητούσε η CIA.

Ο αρχηγός της CIA Leon Panetta, ο πρώην επιτελάρχης του George W. Bush, Andrew Card, το FBI, ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron, πρώην στρατηγοί, και πλήθος ειδικών και μη, επαναλαμβάνουν συνεχώς πως μια εκδικητική τρομοκρατική ενέργεια είναι σίγουρα προ των πυλών.

S.A.-Prison Planet

antinews

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...