[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ…
Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


"Τίποτε δεν κρίθηκε στην Ελλάδα, επειδή κάποια αναλώσιμα ανδρείκελα προσυπέγραψαν τα ταπεινωτικά κουρελόχαρτα της υποταγής".


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Χθες… ο πατριωτισμός χειραφετήθηκε. Η αγνή και αδούλωτη Ελληνική ψυχή, με όπλο την αξιοπρέπεια και τον οφειλόμενο σεβασμό στην υπερήφανη ιστορία αυτού του τόπου, έδειξε το πραγματικό της μπόι, και γι ακόμη μια φορά ταπείνωσε το ραγιαδισμό και την εθελοδουλία.
Σήκωσε στα χέρια της τη γαλανόλευκη και ταπείνωσε με την αποφασιστικότητά της όλους εκείνους που δε την τίμησαν με τη δράση τους και με τη στάση τους, προειδοποιώντας την υφήλιο πως τίποτε δεν κρίθηκε στην Ελλάδα, επειδή κάποια αναλώσιμα ανδρείκελα προσφέρθηκαν και προσυπέγραψαν τα ταπεινωτικά κουρελόχαρτα της υποταγής.

Χθες… η προσκυνημένη ελίτ ταπεινώθηκε. Η αποκαθήλωση του «Ναι σε όλα» προέδρου της Δημοκρατίας από την εξέδρα των επισήμων, ήταν η αποκαθήλωση ενός συστήματος ραγιαδισμού και εθνικής αφωνίας.
Αυτή η αποκαθήλωση, σε μια ημέρα σύμβολο που η Ελλάδα ολόκληρη τιμά τους ήρωές της, τους μεγάλους αγώνες της, μα πάνω απ όλα τη θέληση της για ζωή και για διάθεση να γεμίσει και στο μέλλον με αράδες τιμής τις λευκές σελίδες της ιστορίας που ακόμη δεν έχει γραφτεί αλλά της ανήκουν, επί της ουσίας έχει ήδη καταστήσει και τυπικά έκπτωτη αυτή την κυβέρνηση της ντροπής.

Η αποκαθήλωση του προέδρου της δημοκρατίας από την εξέδρα των επισήμων, ήταν αποκαθήλωση ολόκληρης της κυβέρνησης και του συστήματος εξουσίας που εκπροσωπεί.

Σε μια ημέρα γιορτής, τιμής και εθνικής περηφάνιας, το σάπιο πολιτικό σύστημα ήταν ανεπιθύμητο σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, και μαζί του ανεπιθύμητα ήταν και όλα εκείνα που εκπροσωπεί...

Χθες… στη Θεσσαλονίκη αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου. Και όπως σωστά επεσήμανε ο Μανώλης Γλέζος, ο λαός της υποχρέωσε μια κυβέρνηση που δεν το τιμά, να αποσυρθεί στα λαγούμια με τον τρόπο που της αξίζει, και έτσι έδειξε σε ολόκληρη την υφήλιο, τι πραγματικά τιμά η Ελλάδα σε μια μέρα σαν αυτή.

Χθες… η ελπίδα ξαναγεννήθηκε. Η ταπείνωση δεν θα περάσει. Ο δοσιλογισμός θα τσακιστεί. Αυτοί που επεχείρησαν να ταπεινώσουν την Ελλάδα κοντολογίς θα έχουν το τέλος που τους αξίζει. Αλλά και όλοι εκείνοι που ετοιμάζονται να έρθουν σαν δυνάμεις νέο-κατοχής και να στρογγυλοκαθίσουν στο σβέρκο της, και πάλι θα ταπεινωθούν. Και πάλι θα ξεκουμπιστούν. Και πάλι θα μαζέψουν τα ανεπιθύμητα κουρελόπανά τους και θα πάνε στον αγύριστο.

Και αυτό το συμβόλαιο τιμής και εθνικής αξιοπρέπειας, το προσυπέγραψαν ομαδικά χθες…

-Και οι πολίτες που ξεσηκώθηκαν και εξεδίωξαν τους «σωτήρες» μας σε κάθε πόλη της Ελλάδας…
-Και η μαθητική νεολαία που τους φασκέλωσε και τους γύρισε επιδεικτικά την πλάτη…
-Και η ζωντανή παρακαταθήκη μας δηλαδή οι γερόντοι μας που από τα σπίτια τους θαύμασαν και δάκρυσαν βλέποντας τους δρόμους και τις πλατείες να πλημμυρίζουν αξιοπρέπεια και αγάπη γι αυτόν τον τόπο.

Κι αυτό το δάκρυ πρόεδρε Παπούλια, δεν είχε καμία σχέση με το ξέσπασμα της δικής σου αφωνίας και του μακρόχρονου συμβιβασμού.
Αυτή φωνή της ψυχής, δεν είχε καμία σχέση με τη δική σου φωνή που μόλις χθες θυμήθηκες πως διαθέτεις, για να μιλήσεις για ντροπές και για δήθεν μειοψηφίες.

Αλήθεια πρόεδρε Παπούλια…
Εσύ και ότι εκπροσωπείς αναρωτήθηκες άραγε γιατί είστε ανεπιθύμητοι σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια ή μήπως ακόμη δεν το έχετε συνειδητοποιήσει???

Αλήθεια πρόεδρε Παπούλια…
Ξέχασες άραγε πως για «μειοψηφίες» μιλούσε και ο Καντάφι, και ο Τσαουσέσκου αλλά και τόσοι άλλοι «δημοκράτες και λαοπρόβλητοι σοσιαλιστές» λίγες μόλις μέρες πριν το ταπεινωτικό τους τέλος από τις κοινωνίες που περιφρόνησαν???

Η χθεσινή μέρα ωστόσο, ήταν και άκρως αποκαλυπτική για το πραγματικό πρόσωπο της μαύρης συμμαχίας των αβανταδόρων του δοσιλογισμού, που επιδόθηκε μετά μανίας στο δικό της ύπουλο και επικίνδυνο κρεσέντο.

Πρόκειται για τους θλιβερούς κομπάρσους τόσο της κωλοτούμπας, όσο και εκείνους της υποκρισίας, που σε μια συγχορδία δολιότητας και υπουλίας, δεν δίστασαν να ταυτίσουν τις υπερήφανες λαϊκές αντιδράσεις στο δοσιλογισμό και την εθνική μειοδοσία, με τις σκοτεινές επιδιώξεις των εθνομηδενιστών που επιζητούν την κατάργηση των παρελάσεων και τον ευνουχισμό της εθνικής συνείδησης του Έλληνα πολίτη.

Πρόκειται για τους φαρισαίους της πολιτικής που το μόνο για το οποίο βρήκαν να κρίνουν αυτή την κυβέρνηση των υποταγμένων αχυρανθρώπων, είναι που δεν κατάφερε να εφαρμόσει και χθες το νόμο του ισχυρού με τη δύναμη του παρακράτους, και να διαλύσει τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού που σε όλη τη χώρα στάθηκαν όρθιοι αρνούμενοι να ταπεινωθούν και να αφυδατώσουν την εθνική επέτειο από το ουσιαστικό περιεχόμενό της.

Όλους αυτούς τους πατριδοκάπηλους και καιροσκόπους υποκριτές, που την ώρα της κρίσης θα τολμήσουν και πάλι υποκρινόμενοι, να φορέσουν την προβιά του «δήθεν εθνικά υπερήφανου πατριώτη», η Ελληνική κοινωνία οφείλει να θυμίσει πως η «φωτιά και το τσεκούρι» δεν αφορά μονάχα τους εμφανώς προσκυνημένους, αλλά και τα επικίνδυνα φίδια που την κρίσιμη στιγμή μαχαιρώνουν πισώπλατα και λειτουργούν ως ύπουλοι αβανταδόροι τους.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ…"

Leave a reply