[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παραλάβατε δημοκρατία, παραδώσατε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου


Ο έντονα αποδοκιμασθείς κ. Παπούλιας στην επέτειο του ΟΧΙ στη Θεσσαλονίκη, εξεμάνη κατά των οπως καί τα καθεστωτικά ΜΜΕ.Ετσι παρουσίασαν την ολοένα αυξανόμενη πανελλαδική οργή κατά της βάρβαρης και αντικοινωνικής κυβερνητικής πολιτικής πού θέλει να καταδικάσει στην εξαθλίωση και την υποδούλωση τη χώρα.Ως προσβολή ή και βεβήλωση της εθνικής επαιτείου χαρακτηρίστηκαν από άλλους καθεστωτικούς οπαδούς οι αποδοκιμασίες και η κακήν-κακώς αποχώρηση των πολιτικών υπαλλήλων της τρόίκας.

Αλλά εάν κάποιοι βεβήλωσαν το ΟΧΙ ΤΟΥ 1940 ήταν η παρουσία των θρασσύτατων αυτοαποκαλούμενων μας, πού παραμονή της μεγάλης επετείου έδοσαν τα κλειδιά της χώρας σε διάφορους ΡΑΙΧενμπαχ, ασελγώντας πάνω στα κόκκαλα ελλήνων πού έμειναν στα παγωμένα βουνά της Αλβανίας και μετέπειτα στην εθνική αντίσταση για την απελευθέρωση από το Γ΄ ΡΑΙΧ.

Ολα αυτά για εσάς κ. Παπούλια, (πού τον Ιούλιο είχατε δεί μέχρι και δαφνοστόλιστο τον κ.Παπανδρέου από την τότε σύνοδο κορυφής) , πού οπως είπατε υπήρξατε αντάρτης,
δέν αποτελούν πλέον λόγους αντίστασης και ηθικού χρέους απέναντι σε όσους έδοσαν ακόμα και τη ζωή τους για να εκδιώξουν από τη χώρα τους εισβολείς και κατοχείς πού επανέρχονται δριμύτεροι με άλλου είδους οπλα τώρα αλλά προσδοκώντας το ίδιο αποτέλεσμα? Μού ειναι αδύνατο να δεχτώ ότι δεν καταλαβαίνετε πως με τις ευλογίες σας στην ανάλγητη κυβέρνηση πού κατέλυσε το σύνταγμα και το πολίτευμα στην ουσία, και οδηγεί την κοινωνία σε οικονομική και ψυχική εξαθλίωση και την υποδούλωση, γίνεστε συνυπεύθυνος και αυτοακυρώνετε αν μη τι άλλο και την δική σας ιστορία ως αντάρτη, οπως και πολλοί άλλοι που διαφημίζουν το αγωνιστικό τους παρελθόν το οποίο εξαργύρωσαν με θέσεις κρατικές….ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ κ.Παπούλια αλλά και ο ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ!!!

Αντί λοιπόν να βγάζετε οργίλους δεκάρικους εναντίον των εξοργισμένων πλέον θυμάτων της κυβερνητικής πολιτικής, και αφού τόσο πολύ νοιάζεστε για την σωτηρία της πατρίδας, ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ . Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε!!!!
Η επιθετικότητα και ο αυταρισμός εναντίον της λαϊκής οργής, λειτουργεί σάν λίπασμα και φυτοορμόνη πού σε ενα βράδυ μέσα το φυτάδι γίνεται δέντρο. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ κ. Παπούλια, εάν κάποιοι πρέπει να ντρέπονται δέν ειναι οι εξοργισμένοι πολίτες, αλλά όσοι έστησαν ενέδρα στο λαό, και με στολές παραλλαγής τον παραπλάνησαν .Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΑΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ πού είτε ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ είτε …ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΓΓΡΑΙΝΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ και ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΗΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. Ο ΛΑΟΣ ΕΊΠΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!!!!STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παραλάβατε δημοκρατία, παραδώσατε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!"

Leave a reply