[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΗΣΥΧΙΑ
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Γράφει η Κανελλα Καζακοπούλου


Σαν πολύ ησυχία φαίνεται να υπάρχει στην ελληνική κοινωνία μετά τον διορισμό των νέων επάρχων, γιατί πλέον το ελληνικό κράτος εξελίχτηκε σε επαρχία των Βρυξελλών και επί το ακριβέστερο σε επαρχία-αποικία της α (γ) ρείας φυλής….
Πόσο πραγματικό είναι όμως αυτό? Μπορεί οι δρόμοι να μην είναι γεμάτοι αγανακτισμένους απεργούς διαδηλωτές γενικών απεργιών(ποιος να τις κηρύξει άραγε? η πλειοψηφία της κρατικής ΓΣΕΕ πού κρατάει τα μπόσικα και σαμποτάρει όποια κινητοποίηση εξαγγέλλεται από το ΠΑΜΕ ή άλλους μη καθεστωτικούς συνδικαλιστικούς φορείς?

Μπορεί λοιπόν οι δρόμοι και οι πλατείες να μην είναι γεμάτοι διαδηλωτές κατά της βαρβαρότητας, ξεχνάμε όμως πώς
εδώ και δύο περίπου μήνες δίνονται καθημερινά μάχες έξω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ και των εφοριών από λαϊκές επιτροπές κατοίκων πολλών συνοικιών και από το ΠΑΜΕ κατά των χαρατσιών και κυρίως κατά του ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ , ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΟΎ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα είναι δια βίου χαράτσι….

Αυτοί οι πυρήνες αντίστασης που οργανώθηκαν στις γειτονιές σε μεγάλη έκταση, καθόλου ευκαταφρόνητοι και αμελητέοι , αποτελούν πονοκέφαλο αν όχι απειλή για τους διοικούντες διορισμένους πολιτικούς φιλιπινέζους τους επιφορτισμένους από τις αγορές να ισοπεδώσουν τις κοινωνίες οικονομικά ώστε να τις υποδουλώσουν για να παράγουν μόνο για το κέρδος και όχι για τις ανθρώπινες ανάγκες και τα κοινωνικά οφέλη.

Και αποτελούν απειλή γιατί μέσα σε αυτές τις εστίες αντίστασης συνυπάρχει μαζί με το χαράτσι και η οργή για όλα τα κανιβαλλικά μέτρα που με προπομπό την Ελλάδα τείνουν να γενικευτούν σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο και πέραν αυτής.
Οι δοτοί κρατούντες, γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρίν την καταιγίδα η φύση ηρεμεί . Και προετοιμάζονται. Θα βρούνε άλλα κόλπα.

Ανασχηματισμούς, αποχωρήσεις κάποιων εκ των διορισμένων ετέρων, δήθεν διαφωνούντων με τούτο ή εκείνο, αλλαγές αρχηγών, ώστε να δημιουργήσουν νέες ψευδαισθήσεις περί δήθεν αλλαγής πορείας του τάδε ή του δείνα κόμματος που μετέχει στην τρικομματική παρωδία, ακόμα ακόμα και εκλογές από κεί πού τις ξορκίζουν πολλοί από αυτούς, εάν αυτό εξυπηρετεί το στόχο τους, πού δεν είναι άλλος από το να αναχαιτίσουν την κοινωνική έκρηξη πού ξέρουν ότι θα ξανάρθει οσονούπω τόσο από την οικονομική δυσπραγία και εξαθλίωση αλλά και από τα νέα εν αναμονή μέτρα αποκρατικοποιήσεων, κλείσιμο φορέων δημοσίου, απολύσεις και εφεδρείες, νέα μείωση των κατώτερων ημερομισθίων κλπ.κλπ.

Με άλλα λόγια θα προσπαθήσουν να μην ξαναζήσουν μια νέα παρελασιακή εξέγερση όπου εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τις εξέδρες των επισήμων. Την προηγούμενη την αναχαίτισαν με τον Παπαδήμο. Την επόμενη? Με ποιόν ? Με τον Παπατρέχα????

Γι αυτό και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Εως και νέο κόμμα από κομματίδια των δύο αρχιυπεύθυνων για την πορεία της χώρας για τη ληστεία των μη προνομιούχων, για τους ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ , εως και ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ .

Όλα θα τα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να εγκλωβίσουν ξανά το λαό και να του καλλιεργήσουν φρούδες ελπίδες.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ. ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΩΣ ΕΔΩ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΖΟΡΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ. Η ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ή ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΣΕ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΓΗ ΝΕΡΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΑ.

Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΗΣΥΧΙΑ"

Leave a reply