[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αν δεν υπάρξει λαϊκή αντίδραση πριν τις υπογραφές, χαθήκαμε..
Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Μας τρομοκρατούν με την χρεοκοπία, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει ήδη συντελεστεί, αλλά μας αποκρύπτουν τη σκλαβιά που μας ετοιμάζουν. Μας εκβιάζουν με επιστροφή στη δραχμή, αλλά μας αποκρύπτουν πως έτσι κι αλλιώς αυτό θα γίνει.

Τώρα πρέπει να υπάρξει λαϊκή αντίδραση. Τώρα πριν τις υπογραφές του PSI , του νέου....
μνημονίου και της νέας δανειακής σύμβασης.

Μέχρι τώρα η πρώτη δανειακή σύμβαση είναι άκυρη, η χώρα δεν οφείλει ούτε ευρώ με βάση το εσωτερικό και διεθνές δίκαιο. Όσοι υπέγραψαν παράνομα, είναι ατομικά υπεύθυνοι και θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Όμως, αν υπογραφεί το PSI, που θα βάζει όλο το υπόλοιπο χρέος στο αγγλικό δίκαιο, αν υπογραφεί η νέα δανειακή που θα νομιμοποιεί την πρώτη παράνομη και ταυτόχρονα θα σκλαβώνει την Ελλάδα στη Γερμανία, αφού δεν θα της επιτρέπει να συνάπτει ελεύθερα συμφωνίες και δάνεια με τρίτες χώρες χωρίς την έγκριση των Γερμανών, αν επιτρέψουμε στην ΕΚΤ να κερδοσκοπήσει σε βάρος του ελληνικού λαού, τότε όλα θα έχουν χαθεί για τον ελληνισμό.

Το σάπιο πολιτικό σύστημα έβαλε αντισυνταγματικά μπροστά έναν δοτό πρωθυπουργό και κρύβεται πίσω του προκειμένου να περάσουν όλα αυτά και να δέσουν το λαό χειροπόδαρα, χωρίς να υποστεί το ίδιο πολιτική φθορά.

Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε, τώρα πριν τις υπογραφές. Μην περιμένουμε τις κάλπες που μας τις δίνουν με δόσεις σαν το τυράκι για να τσιμπάμε. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, αν δεν πειστούν οι βουλευτές που δεν πρόκειται ποτέ να επανεκλεγούν, ότι πρέπει για μια φορά επιτέλους να σταθούν στο ύψος τους και να μην ψηφίσουν αυτά τα πράγματα, είμαστε ολοκληρωτικά χαμένοι.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αν δεν υπάρξει λαϊκή αντίδραση πριν τις υπογραφές, χαθήκαμε.."

Leave a reply