[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αυτοί ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να μας σώσουν
Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

  • Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Tο να περιμένει κανείς από τα ελληνικά πολιτικά κόμματα να τα βάλουν με τους παγκόσμιους τοκογλύφους και το μνημόνιο είναι το λιγότερο ανοησία. Τι είναι τα ελληνικά πολιτικά κόμματα. Μια μετεξέλιξη του κοτζαμπασισμού. Κληρονομικό δικαίω βουλευτές τέκνα και ανίψια βουλευτών και υπουργών. Κάποιες οικογένειες η τζάκια που προωθούν τους δικούς τους και αποκλείουν όλους τους άλλους τους απ έξω που συχνά είναι και ικανότεροι.

Ποιοί είναι οι έλληνες βουλευτές και λοιποί πολιτευτές: Κάτι αστείοι και παντελώς ανυπόληπτοι πλέον στην κοινωνία τύποι που δεν τολμούν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) να κυκλοφορήσουν χωρίς συνοδεία έξω στον κόσμο. Το ποιόν τους το διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά όταν το εξέχων στέλεχος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως δεν διάβασε το μνημόνιο!!! Αν ο υπουργός και υποψήφιος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν το διάβασε τότε ποιός το διάβασε και το ψήφισε συνειδητά; Και ποια είναι τελοσπάντων τα μέλη και τα στελέχη των κομμάτων στην Ελλάδα; Κάτι τύποι που δικαιώνουν απόλυτα τον χαρακτηρισμό «κομματόσκυλο» κάτι Γρούεζες που μοναδική τους ασχολία είναι το κόμμα, τα ρουσφέτια και οι διορισμοί και που φυσικά δρουν με αγνά και ιδεολογικά κίνητρα (εδώ γελάμε).

Όσο για ιδεολογία...! Εκτός του ΚΚΕ που είναι από μόνο του ένα ιδεολογικό απολίθωμα, κανένα άλλο ελληνικό κόμμα δεν έχει σταθερή ιδεολογία, αλλά είναι όλα κόμματα αρχηγικά. Ο εκάστοτε αρχηγός δηλαδή πάει το καράβι εκεί που θέλει.

Εκτός όλων αυτών τα ελληνικά πολιτικά κόμματα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο, από τις τράπεζες, από τα διαπλεκόμενα, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΊΕΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ. Όταν κάποιος είναι λοιπόν τόσο πολύ δεμένος με συμφέροντα και μάλιστα αποδεδειγμένα χρωστάει και κάποια μύρια (120 εκατομμύρια το κάθε κόμμα) στις τράπεζες, μπορεί να αρνηθεί το μνημόνιο το psi και την δανειακή; Ας σοβαρευτούμε..

Αποδεδειγμένα οι Έλληνες πολιτικοί ασχολούνται μόνο με «ψηφαλάκια» δημοσκοπήσεις και «'ρουσφέτια». Η αντιμνημονιακή ρητορεία κάποιων είναι μόνο ρητορεία μέχρι να κερδίσουν τις εκλογές. Μόλις πιεστούν λίγο παραπάνω από τους έξω και από τους μέσα, οι δανειστές αρχίζουν την κωλοτούμπα...

Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα απ αυτούς που μας οδήγησαν εδώ. Είναι πολύ λίγοι όλοι τους για να αντισταθούν στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Εδώ οι παλιές διαχωριστικές γραμμές τελείωσαν και πλέον ένα έχει σημασία. Είσαι με την παγκοσμιοποίηση τις τράπεζες και την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ή είσαι με την πατρίδα; Αυτή είναι η νέα διαχωριστική γραμμή. Δεξιά και αριστερά πλέον τελείωσαν και είναι έννοιες ξεπερασμένες. Η διαχωριστική γραμμή πλέον είναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Στον αγώνα αυτό μόνον ένα κόμμα που θα ήταν αληθινά πατριωτικό και αντινεοταξικό θα μπορούσε να βοηθήσει τον τόπο και θα το ενισχύαμε όλοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι...


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αυτοί ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να μας σώσουν"

Leave a reply