[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι εταίρες των Αθηνών
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

του Γιάννη Γούδα



Χωρίς προσχήματα πια οι εταίροι μας οι εταίρες του παγκόσμιου καπιταλισμού, απαιτούν τον θάνατο της χώρας και των κατοίκων της. Πλαφόν 2,8 δις στις δαπάνες για φάρμακα που αναλογεί 215 ευρώ τον χρόνο για τον κάθε ζωντανό, κόψιμο αμυντικών δαπανών ενώ αρνούνται να εγγυηθούν τα σύνορά μας που είναι και δικά τους, μείωση του κατώτατου μισθού σε επίπεδο φιλοδωρήματος, κόψιμο 13ου και 14ου μισθού που σημαίνει μείωση αποδοχών πάνω από 20%, μείωση των δαπανών για την Υγεία και την Παιδεία, καμιά κατανόηση και συμμετοχή για τις δαπάνες που έχουν δημιουργήσει τα εκατομμύρια των μεταναστών λαθραίων και μη, αύξηση του χαμηλού (;) ΦΠΑ από 13 σε 19%, διάλυση της κοινωνίας, του εμπορίου, της αγροτικής παραγωγής.

Καμιά φιλική προσπάθεια και συμπαράσταση, μόνο αυταρχική συμπεριφορά κατακτητών απέναντι σε κατεχόμενους. Και οι εδώ εταίρες, οι εταίρες των Αθηνών, σαπισμένες ως το κόκκαλο από τα αφροδίσια που τους μετέδωσαν οι πλούσιοι εραστές τους, όρθιες, γονατιστές, στα τέσσερα, ανάσκελες, μπρούμυτες, πειθήνιες παλλακίδες στην υπηρεσία του αφέντη χωρίς ούτε καν ένα νάζι, έτσι για τα μάτια των ιθαγενών.

Και από τηλεοράσεως να σου κάνουν τις κυρίες που δεν σηκώνουν κουβέντα για την ηθική τους. Και βγαίνει ο ένας και λέει «να μην κατέβουν οι μισθοί αλλά να αυξηθεί κατά μια ώρα η εργασία» λες και υπάρχει κανείς που να δουλεύει 8ωρο πια, η άλλη «οι φίλοι μας οι Γερμανοί» Μπακογιάννη να προτρέπει τους διαμαρτυρόμενους στον Δήμο Θερμαϊκού «αν δεν σας αρέσει η δημοκρατία μας να πάτε στη Β. Κορέα» και το άθλιο δημοτικό συμβούλιο να την χειροκροτεί, το ίδιο επιχείρημα περί Β, Κορέας υιοθέτησε και ο Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ που ο πατριωτισμός του εξαντλήθηκε στο πως θα γλιτώσει την στρατιωτική θητεία, ο εκπρόσωπος του τραπεζικού κατεστημένου, σύμβουλος 2 πρωθυπουργών και τώρα δοτός πρωθυπουργός Παπαδήμος να απειλεί με μέρες Αποκάλυψης αν δεν κάνουμε όσα μας ζητούν, ο κλειδοκράτορας της Κερκόπορτας Παπανδρέου να ζητάει παράταση της θητείας της κυβέρνησης-μαριονέτας μέχρι το τέλος του ’13 και ο κάτοικος του προεδρικού μεγάρου να αναπολεί συγκινημένος την αντάρτικη νιότη του ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ με τις φωτογραφίες του στα βουνά.

Κηρύξτε τους τον πόλεμο! Πείτε επιτέλους ΟΧΙ! Κι αν ακόμα δεν δυστυχείτε, σύντομα θα το πάθετε. Η κρεατομηχανή τους δεν χαλάει, είναι από γερό ατσάλι MADE IN GERMANY, οι χειριστές της ακούραστοι και οι πελάτες αχόρταγοι.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι εταίρες των Αθηνών"

Leave a reply