[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής
Κυριακή 8 Απριλίου 2012 Posted by -

Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-1

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συνδυάσει την φιέστα για το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία του με νίκη, καθώς γνώρισε την ήττα από την Κέρκυρα με 1-0.
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να συνδυάσει την φιέστα για το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία του με νίκη, καθώς γνώρισε την ήττα από την Κέρκυρα με 1-0.
Στο κατάμεστο από κόσμο Καραϊσκάκη, που λίγο τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα, οι Φαίακες έμειναν ζωντανοί στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, καθώς χάρη στο διπλό που πήραν, πλησίασαν στον πόντο τον τέταρτο από το τέλος Εργοτέλη και οι δυο τους θα παλέψουν τις δυο εναπομείναντες αγωνιστικές για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Παναιτωλικό και τη Δόξα Δράμας στη Β' Εθνική.
Το μοναδικό γκολ στη συνάντηση πέτυχε ο Ιωάννου στο 80' με εντυπωσιακό σουτ, μετά από μπαλιά του Γιάντση. Την ομορφιά του γκολ εκτίμησαν ακόμα και φίλοι των γηπεδούχων, αφού αρκετοί το χειροκρότησαν...

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ.
Το παιχνίδι έμοιαζε με αγγαρεία και για τις δυο ομάδες και μόνο ο Αντώνης Πετρόπουλος με τον Γιώργο Καραγκούνη, έδειχναν να το έχουν πάρει στα σοβαρά. Και οι δυο τους πέρασαν ως αλλαγή στον αγώνα για αλλάξουν τελείως τη ροή του.
Ο Πετρόπουλος έδωσε την ασίστ στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για το 1-0 στο 47', ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τον ρόλο του εκτελεστή, παραχωρώντας εκείνον του δημιουργού στον Καραγκούνη.
Ο πολύπειρος μέσος με δυο σπουδαίες ατομικές ενέργειες στο 84' και στο 88' έδωσε έτοιμα γκολ στον συμπαίκτη του, ο οποίος με σουτ με τη μία μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οριστική διακοπή στο Αρης-Αστέρας

Οι ανεγκέφαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου χτύπησαν και πάλι, οδηγώντας στη διακοπή της αναμέτρησης του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.
Πιο συγκεκριμένα, στο 43ο λεπτό της συνάντησης και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρούμπεν Ράγιος στο 33', ένα μπουκάλι που εκτοξεύτηκε από την εξέδρας τραυμάτισε τη δεύτερη βοηθό, Χρυσούλα Κουρομπύλια.
Αν και ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης άδειασε το συγκεκριμένο μέρος της εξέδρας και έδειξε διάθεση να δώσει συνέχεια στο ματς, η κ. Κουρομπύλια δήλωσε αδυναμία και έτσι το παιχνίδι διεκόπη οριστικά με υπαιτιότητα του γηπεδούχου Αρη, ο οποίος πλέον κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0

Στο ντέρμπι για την τρίτη θέση της βαθμολογίας ΠΑΟΚ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο Περιστέρι.
Και οι δυο ομάδες απογοήτευσαν με το θέαμα που προσέφεραν, αφού εμφανώς έκαναν αγγαρεία, περιμένοντας ένα ολόκληρο 90λεπτο για το σφύριγμα της λήξης. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν για αποπληξία, καθώς ούτε μια καλή φάση δεν σημειώθηκε.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία και έχασε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να ιδρώσει ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ, που έφυγε μάλλον ικανοποιημένος με τον πόντο, παρότι παρέμεινε τέταρτος στον βαθμολογικό πίνακα.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 2-1

Την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη σπουδαία του νίκη στους Ζωσιμάδες επί της ΑΕΚ με 2-1.
Σε ένα γήπεδο χωράφι, που έμοιαζε περισσότερο με την κοντινή σε αυτό λίμνη των Ιωαννίνων από τη συνεχή βροχόπτωση, οι Ηπειρώτες έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη και την πήραν δίκαια.
Ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης, οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη προηγήθηκαν στο 58' με σουτ του Μπεσέρα μέσα από την περιοχή της Ένωσης, η άμυνα της οποίας ολιγώρησε τραγικά.
Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σε μια από τις ελάχιστες φάσεις τους στο παιχνίδι και μάλιστα με αυτογκόλ. Συγκεκριμένα στο 81' ο Βάντερσον έκανε λάθος εκτίμηση και μετά από σέντρα του Καράμπελα έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Παρά την προφανή απογοήτευσή τους, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και τρία λεπτά μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ δικαιώθηκαν. Ο Κυριάκος πετάχτηκε και έκλεψε λανθασμένη μπαλιά του Μπουγαΐδη προς τα πίσω και απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο πλάσαρε με ψυχραιμία για το τελικό 2-1.

Δόξα Δράμας-Εργοτέλης 1-1


Την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα πέταξε ο Εργοτέλης, μένοντας στο 1-1 με την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.
Οι Κρητικοί έδωσαν συνέχεια στις τραγικές τους εμφανίσεις και πλέον καλούνται να παλέψουν με νύχια και με δόντια για τη σώτηρία τους, αν και θα μπορούσαν να έχουν εξασφαλίσει βδομάδες τώρα, πως θα παίζουν και του χρόνου στην κατηγορία.
Μάλιστα, η νίκη της Κέρκυρας στο Καραϊσκάκη (1-0 τον Ολυμπιακό) τους βάζει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, αφού απέχουν μόλις έναν πόντο από η ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Χαντί με εντυπωσιακό ψιλοκρεμαστό σουτ στο 24ο λεπτό της συνάντησης έβαλε στη θέση του οδηγού τους φιλοξενούμενους, αλλά πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Σοϊλέδης ισοφάρισε για τη Δόξα.
Ο Εργοτέλης είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν στις καθυστερήσεις σε φάουλ του Φραγκουλάκη κάποιος αμυντικός των γηπεδούχων πήγε να διώξει με το κεφάλι, αλλά κατά λάθος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.



ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0

Μετά τη Δόξα Δράμας και ο Παναιτωλικός θα αποχαιρετήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη Σούπερ Λίγκα, καθώς η ήττα του από τον ΟΦΗ μοιάζει καταδικαστική για τις ελπίδες του να παραμείνει στην κατηγορία.
Οι Κρητικοί, παρότι δεν είχαν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, όχι μόνο δεν χαρίστηκαν στην ομάδα του Αγρινίου, αλλά από πάνω την τιμώρησαν κιόλας για τις απαράδεκτες εμφανίσεις της σε όλο το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.
Το γκολ του Κάλαϊτζιτς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήταν υπεραρκετό για να τους δώσει στους γηπεδούχους τη νίκη, την πρώτη τους μετά από επτά αγωνιστικές.
Ο Παναιτωλικός πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες, καθώς θέλει μόνο νίκες τις τελευταίες δυο αγωνιστικές και παράλληλα ήττες από Εργοτέλη και Κέρκυρα για να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία.

Αναβλήθηκε το Λεβαδειακός-Ξάνθη λόγω ...αέρα!

Λίγα δευτερόλεπτα διήρκεσε ο αγώνας Λεβαδειακός-Ξάνθη καθώς ο δυνατός αέρας οδήγησε στην διακοπή του. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ίδια ώρα την Μ. Δευτέρα (9/4, 19:00).

Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε στο γήπεδο της Λιβαδειάς εμπόδισε την διεξαγωγή της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με την Ξάνθη. Ο διαιτητής Βοσκάκης σφύριξε την έναρξη του αγώνα αλλά ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο αφού ο άνεμος έπαιρνε από την μπάλα μέχρι τα σημαιάκια και τις ...διαφημιστικές πινακίδες!
Ο ρέφερι μαζί με τις δύο ομάδες πήγε στα αποδυτήρια και επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο μετά από μισή ώρα, ωστόσο δεν είχαν βελτιωθεί στο ελάχιστο οι καιρικές συνθήκες.
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις των ανθρώπων της Ξάνθης στη Nova κατά τη διάρκεια της διακοπής και πριν βγει ο Βοσκάκης να δει αν κόπασε ο άνεμος.
"Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο διαιτητής. Οι συνθήκες είναι τραγικές. Η μπάλα δεν μπορεί να σταθεί στο έδαφος, τα σημαιάκια φεύγουν. Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.
Θέλουμε το παιχνίδι να παιχτεί στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε ο διαιτητής να πάρει τη σωστή απόφαση και να μην γίνει όπως με τον Εργοτέλη στον πρώτο γύρο. Οι διαιτητές πρέπει να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Αν αναβληθεί ο αγώνας ο κανονισμός προβλέπει την επόμενη ώρα την ίδια ώρα στη σέντρα", τόνισε ο Γιώργος Καζναφέρης.
''Εμείς ταξιδέψαμε για να αγωνιστούμε, αλλά με τέτοιες συνθήκες δεν γίνεται να παιχτεί μπάλα. Θέλουμε να παίξουμε μπάλα με κανονικές συνθήκες'', σχολίασε ο Γιάννης Παπαδημητρίου.
Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Σουμπίνιο, Πόποβιτς, Φαβάλι, Ναπολεόνι.
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Στάσιακ, Εντιμάρ, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Σουάνης, Πόι, Μαρσελίνιο, Καζάκης.


-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής"

Leave a reply