[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Aπό το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία η Άρια Αγάτσα!
Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 Posted by -

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε η βουλευτής Βοιωτίας, Άρια Αγάτσα η οποία είχε αποχωρήσει ξαφνικά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες μέρες.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε, σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή Βοιωτίας, η οποία του γνωστοποίησε την απόφασή της να συμπορευτεί με το κόμμα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Καλωσορίζω στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και της εθνικής προσπάθειας μια νέα πολιτικό που τολμά, μια δυναμική γυναίκα, που – ακούγοντας τη φωνή της συνείδησής της – θα δώσει τη δική της μάχη για την Ελλάδα του αύριο. Στο πρόσωπό της, η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει όσους και όσες, από οποιονδήποτε χώρο κι αν προέρχονται, παλεύουν μαζί μας για την ελπίδα και την ανόρθωση της χώρας. Παλεύουν και νικούν».

Η κυρία Αγάτσα δήλωσε από την πλευρά της ότι «στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια στη Βοιωτία, με τη Ν.Δ. Με την απόφασή μου αυτή, στηρίζω με τις μικρές μου δυνάμεις, την προσπάθεια, του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, πού, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα. Το πρωτεύον και κυρίαρχο για μένα, είναι η Βοιωτία και τα συμφέροντα των πολιτών της. Αυτός είναι για μένα ο υπέρτατος λόγος συμμετοχής μου στην πολιτική. Αυτό υπηρετούσα κι αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ».


-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Aπό το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία η Άρια Αγάτσα!"

Leave a reply