[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Διώχνουν» τον Τόμσεν
Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 Posted by -

Δυσαρεστημένοι φαίνεται ότι είναι οι ευρωπαίοι εταίροι με τις επιδόσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Πόουλ Τόμσεν, μετά και τα αβάσιμα στοιχεία που παρουσίασε για τους μισθούς στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, ο Τόμσεν φημολογείται ότι θα αντικατασταθεί από τον Αμπεμπέ Σελασιέ, αναπληρωτή διευθυντή του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ.


Ποιος είναι ο Αμπεμπέ Σελασιέ


O Αμπεμπέ Αέμρο Σελασιέ σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και ξεκίνησε ως σύμβουλος της κυβέρνησης της Αιθιοπίας, από όπου και κατάγεται.

Εργάστηκε σε μια σειρά από χώρες, όπως τη Ρουμανία, την Τουρκία, την Πολωνία και την Ταϊλάνδης, ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος, ενώ πριν προσληφθεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ήταν επικεφαλής των ομάδων για την Ανάπυξη της Νότιας Αφρικής.


Πλέον είναι επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Πορτογαλία, όπου και θεωρείται επιτυχημένος σύμβουλος για την τήρηση του προγράμματος στήριξης, αφού όπως υποστηρίζουν πολλοί δεν έχει τις αγκυλώσεις και τις εμμονές του Πόουλ Τόμσεν, υποστηρίζοντας πως η λιτότητα θα πρέπει να επιβληθεί με μέτρο.-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Διώχνουν» τον Τόμσεν"

Leave a reply