[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μπερλουσκόνι: Οι κοπέλες ήταν χορεύτριες σε διαγωνισμό
Σάββατο 21 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δικαστές και το ακροατήριο, στο δικαστικό μέγαρο του Μιλάνου, όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της εξέτασης της υπόθεσης της περιβόητης Μαροκινής, Ρούμπι Καρίμα ή πιο γνωστής ως Ρούμπι.
Μπερλουσκόνι: Οι κοπέλες ήταν χορεύτριες σε διαγωνισμό

Ο Καβαλιέρε, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν επικαλούνταν κωλύμματα για να μην παραστεί στις δίκες, στις οποίες φερόταν ως κατηγορούμενος, αποφάσισε να μιλήσει στους "εχθρούς" του, όπως έχει αποκαλέσει τους δικαστές.

Οπως δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεσή του, τα γνωστά πάρτι "μπούνγκα μπούνγκα" τα οποία διοργάνωνε στη βίλα του στο Αρκορε δεν ήταν τίποτε άλλο παρά... σεμνά δείπνα με υψηλούς προσκεκλημένους, ενώ οι κοπέλες που μεταμφιέζονταν σε αστυνομικούς με χειροπέδες και σε καλόγριες με ζαρτιέρες ήταν απλά χορεύτριες burlesque.

"Επρόκειτο για δείπνα επιπέδου. Είναι αλήθεια, οι κοπέλες μεταμφιέζονταν, αλλά το έκαναν απλά επειδή επρόκειτο για διαγωνισμούς μπουρλέσκ", υποστήριξε ο Μπερλουσκόνι για τις μαρτυρίες ότι ορισμένες από τις κοπέλες ντύνονταν αστυνομικίνες και στη συνέχεια έκαναν στριπτίζ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "κάποιες φορές οι γιορτές συνεχίζονταν στην παλιά ντίσκο των παιδιών του, σε ατμόσφαιρα ευθυμίας και μεγάλης διασκέδασης".

"Τελευταία, με όσα έτυχαν, δεν οργάνωσα τέτοιου είδους γιορτές, αλλά εννοώ να ξαναρχίσω σύντομα", πρόσθεσε ο μεγιστάνας πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον οποίο "βοηθά οικονομικά τις κοπέλες που καταστράφηκαν από την δικαστική αυτή υπόθεση, διότι κανείς, πλέον, δεν τους προσφέρει δουλειά και έχασαν ακόμη και τους αρραβωνιαστικούς τους".

Ο Μπερλουσκόνι είπε επίσης ότι "δεν πλήρωσε ποτέ του γυναίκες για να κάνει σεξ, και οι εισαγγελείς δεν θα αποδείξουν το αντίθετο, μπορούν να κάνουν όσες έρευνες θέλουν".

Σε ό,τι αφορά την Ρούμπι, η οποία φέρεται να γνώρισε τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη, ο ίδιος δήλωσε ότι "το μόνο που έκανε ήταν να πληροφορήσει την διεύθυνση αστυνομίας του Μιλάνου, όταν η κοπέλα αυτή φερόταν να είναι συγγενής του πρώην Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ".

Όπως αποδείχθηκε, η κοπέλα, η οποία δεν είναι καν Αιγύπτια, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της ιταλικής συμπρωτεύουσας, με κατηγορία περί κλοπής πριν από τρία χρόνια, ο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε ασκώντας πιέσεις για να αφεθεί ελεύθερη, επικαλούμενος την υποτιθέμενη συγγένειά της με τον τότε Αιγύπτιο πρόεδρο.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μπερλουσκόνι: Οι κοπέλες ήταν χορεύτριες σε διαγωνισμό"

Leave a reply