[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πελατειακή σχέση! (video)
Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 Posted by -

Με όπλο την παράδοση η Ρεάλ αντιμετωπίζει απόψε στις 23:00 την Ατλέτικο , στο ντέρμπι της Μαδρίτης




Οι ''μερένχες'' θέλουν αποκλειστικά τη νίκη στο ''Βιθέντε Καλδερόν'' ώστε να διατηρήσουν διαφορά ασφαλείας από την Μπαρτσελόνα, στη σκληρή προσπάθεια που κάνουν για να κατακτήσουν τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2008.

Η Ρεάλ είναι το απόλυτο αφεντικό της ισπανικής πρωτεύουσας και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και βάσει της προϊστορίας των αγώνων με την Ατλέτικο, αφού οι ''ροχιμπλάνκος'' αγνοούν τη νίκη από το 1999.

Για τελευταία φορά η Ατλέτικο πανηγύρισε νίκη απέναντι στη ''Βασίλισσα'' στις 30 Οκτώβρη του 1999, όταν και επιβλήθηκε με 3-1 στο ''Σαντιάγκο Μπερναμπέου''.

Από τότε οι ''μερένχες'' παραμένουν αήττητοι και σε 22 παιχνίδια σε Primera και Copa del Rey μετρούν 16 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Μάλιστα στα τελευταία 7 ραντεβού των δύο μαδριλένικων παραδοσιακών δυνάμεων, η Ρεάλ μετρά ισάριθμες νίκες, κάνοντας ουσιαστικά επίδειξη δύναμης.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βαλένθια, ξανά στις τάξεις του τον Σέρχιο Ράμος, που αναμένεται να αγωνιστεί με τον Πέπε στο κέντρο της άμυνας.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, οπότε ένας εκ των Μπενζεμά και Ιγκουαϊν, θα μείνει στον πάγκο.

Στο ''στρατόπεδο'' των ''ροχιμπλάνκος'' επικρατεί ευφορία και αισιοδοξία, αφού η ομάδα ήδη βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League και προσπαθεί να επαναλάβει το θρίαμβο του 2010.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δηλώνει αισιόδοξος για το αποψινό ντέρμπι και έχει σκοπό να κάνει δύσκολη τη ζωή των πρωτοπόρων της Primera.

Ο Αργεντινός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους, Μιράντα, Μάριο Σουάρεθ και Σάλβιο, ενώ οι Αντριάν και Φαλκάο ταλαιπωρούνται από ίωση, όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από το αρχικό σχήμα.

Η Ατλέτικο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας της , αφού στο ''Βιθέντε Καλδερόν'' μετρά 5 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένει αήττητη από τις 26 Φεβρουαρίου, όταν και ''λύγισε'' με 2-1 από την Μπαρτσελόνα.


Πηγη

-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πελατειακή σχέση! (video)"

Leave a reply