[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κουβέντα από κανένα Κόμμα για την Καταστροφική Κομματική Διακυβέρνηση που Πτώχευσε την Ελλάδα.
Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 Posted by -

Όταν τα παιδιά των παιδιών μας, όταν θα σπουδάζουν τη Σύγχρονη Πολιτική Ιστορία της Ελλάδας, δεν θα πιστεύουν αυτά που θα μαθαίνουν για το μέγεθος της Διαφθοράς και της Ανεπανάληπτης Θρασύτητας των Πολιτικών των δύο κομμάτων Εξουσίας, της περιόδου 1980-2012. Οι ίδιοι Πολιτικοί των δύο Κομμάτων που οδήγησαν την Ελλάδα στην Πτώχευση από την αποκλειστική Διεφθαρμένη Κομματική Διακυβέρνηση που ασκούσαν για 30 χρόνια, τολμούν στις εκλογές της 6 Μαίου, 2012, να διεκδικούν να τους ξαναψηφίσουμε για να μας…Σώσουν! Προσέξτε, τολμούν να ισχυρίζονται ότι θα μας…Σώσουν, χωρίς να λένε…λέξη για το Σύστημα της Κομματικής Διακυβέρνησης που ασκούσαν, που σημαίνει ότι ετοιμάζονται να ξανακυβερνήσουν με το… ίδιο Κομματικό Σύστημα που Λεηλάτησε τη χώρα για 30 χρόνια και την οδήγησε πανηγυρικά στην Πτώχευση! Και όχι μόνον!

Όλα τα υπόλοιπα Κόμματα που έχουν την πιθανότητα να συγκυβερνήσουν, ετοιμάζονται να συμμετέχουν στην Κυβέρνηση, με τα δικά τους…Κομματικά Στελέχη, και θα παζαρεύουν με τις ώρες ποιο κομμάτι της δημόσιας πίτας θα Κυβερνούν, ανάλογα με τις γνωριμίες τους με τις Επιχειρηματικές Ύαινες που διατηρεί ο κάθε ένας τους, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα, πάντα, του Κομματικού Αρμοστή που παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα και αλίμονο, αν τολμήσει κανένας να «ρίξει» το Κόμμα! Ήδη ο Βενιζέλος ξήλωσε όλους ανεξαιρέτως τους Ανθρώπους του Γιωργάκη από τη Χαριλάου Τρικούπη και τοποθέτησε το δικό του στρατό! Γιατί άραγε! Όταν σκέπτεσαι να Κυβερνήσεις με διαφάνεια και με Σύγχρονες Μεθόδους Παραγωγικής και Δίκαιης Διακυβέρνησης, δε χρειάζεσαι απόλυτα αφοσιωμένους φίλους, που οι περισσότεροι είναι άσχετοι με την Οργάνωση και Διοίκηση μιας ολόκληρης χώρας! Με τα χάλια που έχουμε τι την θέλουμε την…Αφοσίωση; Την Ικανότητα, δεν θα έψαχνε ένας νέος Κυβερνήτης; Έχει τίποτα να κρύψει ο Ε. Βενιζέλος από το είδος της Διακυβέρνησης που θα ασκήσει, αν…με το καλό συγκυβερνήσει την Ελλάδα σύμφωνα με τις επιθυμίες των Βαρώνων και των Εταίρων μας;

Κανένας δημοσιογράφος, ακόμα και αυτοί που παρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι και αμόλυντοι, δεν ρώτησαν ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ από τις δεκάδες που παρελαύνουν κάθε βράδυ από όλα τα κανάλια: Πώς σκοπεύουν να Κυβερνήσουν την Ελλάδα; Με το ίδιο Κομματικό Κράτος που δεν αφήνει ούτε μια κρατική θέση ανεκμετάλλευτη; Είπε κανένα Κόμμα, ότι αν εκλεγεί θα Ξεριζώσει όλους τους Κομματικούς υπαλλήλους από τις εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις που χειρίζονται τα δημόσια χρήματα, από Υπουργούς μέχρι τον τελευταίο κλητήρα και θα διαχωρίσει απόλυτα την Πολιτική από τη Διακυβέρνηση; Υπάρχουν άφθονες Μέθοδοι αυτού του Διαχωρισμού που ισχύουν σε λίγα άλλα Κράτη, αλλά κανένας δε τα επικαλείται! Μας είπε κανένας πώς θα το κατορθώσει αυτό; Μόνον η «ΣΠ» έχει αγγίξει αυτά τα κρίσιμα σημεία που καθορίζουν τη Δίκαιη και Παραγωγική Διακυβέρνηση ενός Κράτους. Αφού όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι το πρόβλημα είναι το ίδιο το Κομματικό Κράτος που καταληστεύει το 60% των Εσόδων και Εξόδων του κράτους!

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να τους διώξουμε όλους και να αναθέσουμε τη Διακυβέρνηση του Κράτους σε Απρόσωπους Μεθόδους που δεν διαβρώνονται εύκολα από τους επιτήδειους Κομματικούς ληστές. Από ότι φαίνεται, όλα τα Κόμματα σκοπεύουν, αν αποκτήσουν πρόσβαση στην Εξουσία, να τοποθετήσουν τους δικούς τους οπαδούς για να συνεχίσουν και αυτοί το ίδιο φαγοπότι από τα άφθονα λάφυρα του δημοσίου!

Αμ τα γκάλοπ από τους δήθεν επιστήμονες…Δήθεν ο Ε.Βενιζέλος πήρε ένα πόντο μεγαλύτερο ποσοστό από τον Α. Σαμαρά, ως καταλληλότερος για…Πρωθυπουργός!

Τι να πείς;



-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Κουβέντα από κανένα Κόμμα για την Καταστροφική Κομματική Διακυβέρνηση που Πτώχευσε την Ελλάδα."

Leave a reply