[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ας είναι η γενιά μας αυτή που θα δώσει ένα οριστικό τέλος στους προδότες της μεταπολίτευσης…
Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Άρχισαν πάλι οι αηδίες σχετικά με το με τα μηνύματα και διακυβεύματα των εκλογών, μία ακόμα απόδειξη ότι οι σκοτεινοί αυτοί τύποι που κυβερνάνε με τον ένα η τον άλλο τρόπο τόσα χρόνια δεν κατάλαβαν τίποτα και πολύ φοβάμαι ότι ούτε και εμείς που ψηφίζουμε.

Δεν είχαν καν την μεγαλοψυχία να παραδεχτούν ότι εμείς οι κατά τα άλλα μαλάκες, ενισχύοντας τα αντιμνημονιακά κόμματα με αιχμή το ΣΥΡΙΖΑ αλλάξαμε τους συσχετισμούς και ενισχύσαμε την διαπραγματευτική ισχύ όλων αυτών που δήθεν μας εκπροσωπούν.

Και από την άλλη μας δουλεύουν ψιλό γαζί…… μας λένε ψέματα απροκάλυπτα, μας περνάνε για ζώα, μας εξαπατούν, προσβάλουν την νοημοσύνη μας, την μνήμη μας, την αξιοπρέπειά μας, την αντιληψή μας, χέζουν πάνω στα όνειρά μας, εκμεταλεύονται την ανησυχία μας παίζουν ελεεινό παιχνίδι με τους φόβους των γέρων την στιγμή που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το χάλι στην υγεία, την παιδεία, στην δημόσια διόικηση

Λιγότερο κράτος λένε, ενώ το θέμα είναι το κράτος να παράγει, το κράτος πρέπει να λειτουργεί και για να γίνει αυτό μία είναι η λύση, να το αφήσουν ήσυχο μακριά από κόμματα να γίνουν οι υπάλληλοι κρατικοί και όχι κυβερνητικοί όπως είναι τώρα…….

Από το 74 και μετά τα χρήματα που πέσαν στην χώρα είναι απίστευτα κι όμως μείναν μόνο τα χρέη, η χώρα αποβημιοχανοποιήθηκε πλήρως, οι επιχειρήσεις κλείσανε ή έφυγαν, η αγροτική παραγωγή εκμηδενίστηκε, και σε λίγα χρόνια η χώρα στην καλλίτερη περίπτωση εάν ευοδωθούν τα σχέδια της Γερμανίας η χώρα θα θυμίζει μία τεράστια μπαταρία που θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με ενέργεια και μείς χλωμά ανθρωπάκια θα ζούμε κάτω από τον κατασκότεινο από τον καπνό ουρανό μας για να μην ζηλεύουν οι Γερμανοί φίλοι μας τον ήλιο, την θάλασσα και την καλή μας διάθεση…..

Και επαναλαμβάνουμε τις ίδιες ανιστόριτες ανοησίες περί Γάλλων, Βρετανών, Γερμανών ή Αυστριακών φίλων μας, σαν να έχουμε ιστορική μνήμη ψαριού και ξεχάσαμε πόσες φορές τους πιστέψαμε και μας πρόδωσαν.

Ο Ολάντ λέει προσβλήθηκε με το Ολαντρέου του Τσίπρα και δεν προσβλήθηκε την ίδια στιγμή με την Αυστριακό Καγγελάριο που του είπε ότι οι απόψεις για την οικονομία είναι ανοησίες (με αυτόν το χαρακτηρισμό το είπε, ψάξτε το)…..

Και θέλουν να μας πείσουν ότι όλα αυτά δεν λέγονται ή γίνονται επειδή κάηκε ο κώλος τους επειδή για πρώτη φορά κινδυνεύουν ο συνομιλητής τους να μην είναι υπαλληλός τους!!! Δεν ξέρω εάν ο Τσίπρας είναι ικανός (φοβάμαι πάρα πολύ) προσωπικά όμως πιστεύω ότι είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος να ψηφιστούν αποδεδειγμένα ανίκανοι Σαμαροβενιζέλοι…..

Κλείνω με κάτι που σοφά λέει ο λαός ότι ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ και επιμένω ότι εάν τους ξαναενισχύσουμε τους δίνουμε συχωροχάρτι για ότι μας έκαναν τιμάμε τους προδότες (όχι ότι θα είναι η πρώτη φορά) και γινόμαστε εύκολη βορρά στα νύχια των Ευρωπεών….

Προτείνω να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί, προτείνω την νύχτα της 17 Ιουνίου αφού συλήσουμε να χέσουμε πάνω στους πολιτικούς τους τάφους κλείνοντας έτσι την περίοδο της μεταπολίτευσης…..STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ας είναι η γενιά μας αυτή που θα δώσει ένα οριστικό τέλος στους προδότες της μεταπολίτευσης…"

Leave a reply