[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κάνουν ότι τους κ…..ωσει! Μας οδηγούν σε εξέγερση!
Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για τον τίτλο του άρθρου αλλά πραγματικά δε βρήκα άλλα λόγια να περιγράψω “αυτό που τώρα μας συμβαίνει”. Είμαστε ένα καράβι όχι ακυβέρνητο αλλά με καπετάνιους ποταμίσιους να το πηγαίνουν στη θαλασσοταραχή.

του Στρατή Μαζίδη

Χαράτσια, φόροι, περικοπές… Κάθε μέρα μια νέα πρόταση εξωφρενικού φόρου έρχεται στην επιφάνεια. Φόρος ιδιοκατοίκησης σου λέει! Με τι σκεπτικό; Το οτι το ενοίκιο που δεν πληρώνω πρέπει να λογιστεί σαν εισόδημα!

Ήμαρτον Κύριε! Επίσης δεν καπνίζω, τότε πολλαπλασιάστε την τιμή ενός πακέτου/μέρα*12 μήνες και βάλτε το κι αυτό ως εισόδημα. Ακόμη επειδή κάποιος είναι παχύσαρκος και ακολουθεί δίαιτα γλυτώνει χρήματα. Προσθέστε κι αυτό.

Γιατί δε φορολογούμε και τους άστεγους; Δίχως ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΤΑΚ κτλ, ξέρετε τι ποσό μαζεύεται που μπορεί να λογιστεί ως έξτρα εισόδημα;

Δεν υπάρχει λογική, δεν υπάρχει μέτρο, δεν υπάρχει όριο.

Σήμερα πάλι διαβάσαμε για τους επαγγελματίες. Βγήκε η νέα πρόταση για ταρίφα € 1000,00 τα βγάζεις δεν τα βγάζεις!

Ενσωματώνουν το χαράτσι στο ΕΤΑΚ, φαίνεται να γλυτώνει κανείς π.χ. € 700,00-800,00 αλλά με την κατάργηση του αφορολογήτου των τέκνων ή την εφαρμογή του 35% στους μισθωτούς, βρήκαν τα ….δικά τους ισοδύναμα για να τα ξαναρπάξουν από το λαό.

Ο κάθε τυχάρπαστος πατά την κοιλιά του και ξεστομίζει τη μπαρούφα του.

Για τις λίστες όμως της ντροπής ή το παχύδερμο κράτος ούτε συζήτηση. Δεν πάει φυλακή κανένας, δε δημεύεται η περιουσία κανενός, δεν κλείνει καμία ΔΕΚΟ, δεν απολύεται κανείς (θα τους πεθάνουν όλους μαζί αργά αργά αλλά δεν το λένε).

Η τρόικα πάλι είτε από μόνη είτε υποκινούμενη το μόνο που δε ζητά είναι να πάρουμε το κρεββάτι μας στη δουλειά και να πληρώνουμε επειδή απασχολούμαστε κάπου.
Τα δις προστίθενται λες και είναι κιλά πατάτες. Ξεχάσατε κύριοι ότι εδώ έχουμε ανθρώπινες ψυχές όπως έγραψε ο Πολ Κρούγκμαν.

Τα σύννεφα όμως μαζεύονται. Ήδη αρκετοί έκραξαν την απίστευτη σατανική τριάδα η οποία φυγαδεύτηκε. Η οργή μαζεύεται. Τα νερά φουσκώνουν. Οι πραιτωριανοί όμως κάποια στιγμή θα βρουν απέναντι μερικά εκατομμύρια και τότε θα είναι πολύ δύσκολο να τσακίσουν στο ξύλο τη μάνα τους, τον πατέρα τους, το φίλο τους, τον αδερφό τους.

Και τότε κάποιοι δε θα προλάβουν ούτε να δουν το ελικόπτερο! Τουλάχιστον ο Θεός να βάλει το χέρι Του να μη χυθεί αίμα αθώο.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Κάνουν ότι τους κ…..ωσει! Μας οδηγούν σε εξέγερση!"

Leave a reply