[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Μήνυμα αλληλεγγύης» από τα γερμανικά συνδικάτα
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Προειδοποίηση για την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται στις χώρες της νότιας Ευρώπης απηύθυνε σήμερα, ημέρα κινητοποιήσεων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας των γερμανικών συνδικάτων, Μίχαελ Ζόμερ.

«Στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία εφαρμόζεται μία πολιτική λιτότητας στην πλάτη των πολιτών. Καταστρέφουμε αυτές τις χώρες με την περιστολή των δαπανών. Για τον λόγο αυτόν εκδηλώνεται αυτή η αντίσταση, αυτή η εξέγερση», είπε ο κ. Ζόμερ σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό δίκτυο Deutschlandradio Kultur.

«Θέλουμε θετικά μέτρα κατά της κρίσης, δηλαδή τη δημιουργία επενδύσεων κατά της κρίσης και όχι την υπέρμετρη περικοπή δαπανών», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τα γερμανικά συνδικάτα είναι αλληλέγγυα και οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις στη Γερμανία. «Θα στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης προς τις χώρες αυτές», πρόσθεσε.

Ο Μίχαελ Ζόμερ παραδέχτηκε επίσης ότι η Γερμανία έχει διανύσει σχετικά καλά τη δεύτερη φάση της χρηματοπιστωτικής κρίσης, «καταγράφοντας βελτίωση της κατάστασης σε ορισμένους τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και η χημική βιομηχανία».



Πηγή: newpost

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Μήνυμα αλληλεγγύης» από τα γερμανικά συνδικάτα"

Leave a reply