[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σε τροχιά προανακριτικής έρευνας η Βουλή
Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Σε τροχιά προανακριτικών ερευνών για τους χειρισμούς του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου μπαίνει την ερχόμενη εβδομάδα η Βουλή ενώ το αρχικό dead line για την ολοκλήρωση των ερευνών και την παράδοση του σχετικού πορίσματος είναι η 25η Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί ότι η επιτροπή θα αποτελείται από 15 μέλη και η κατανομή θα γίνει ως εξής: 5 βουλευτές από την ΝΔ, 3 από το ΣΥΡΙΖΑ, 2 από το ΠΑΣΟΚ και με ένα βουλευτή θα εκπροσωπούνται τα υπόλοιπα κόμματα. Επίσης, ένας βουλευτής θα οριστεί μετά από κλήρωση για να «εκπροσωπήσει» τους 18 ανεξάρτητους.

Την ερχόμενη Δευτέρα, τα κοινοβουλευτικά επιτελεία των κομμάτων θα καταθέσουν τα ονόματα των βουλευτών που θα συγκροτήσουν την επιτροπή.

Από την πλευρά της ΝΔ, σίγουροι θεωρούνται οι κ.κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο πρώτος μάλιστα θα προταθεί για πρόεδρος. Για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις, τα ονόματα που ακούγονται είναι: Αδωνης Γεωργιάδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος ενώ δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του κ. Μάκη Βορίδη ή της κυρίας Σοφίας Βούλτεψη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα εκπροσωπηθεί από την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον κ. Στέφανο Κοντονή και τον κ. Θεόδωρο Δρίτσα.

Από το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν οι κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης και Παναγιώτης Ρήγας ενώ την ΔΗΜΑΡ θα εκπροσωπήσει ο κ. Βασίλης Οικονόμου.

Από πλευράς Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συμμετάσχει ο κ. Βασίλης Καπερνάρος ενώ πιθανότατα το ΚΚΕ να εκπροσωπήσει ο κ. Σπύρος Χαλβατζής ή ο κ. Χρήστος Γκιόκας και την Χρυσή Αυγή ο κ. Μιχάλης Αρβανίτης.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σε τροχιά προανακριτικής έρευνας η Βουλή"

Leave a reply