[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τα 301... θαύματα του Μέσι!
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε και το φράγμα των 300 τερμάτων με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τους συμπαίκτες του να του βγάζουν το... καπέλο μέσω Twitter. Δείτε σε ένα χορταστικό video ΟΛΑ τα γκολ του Αργεντίνου!
Είναι μόλις 25 ετών αλλά παρόλα αυτά έχει ήδη πετύχει 301 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως για τον Λιονέλ Μέσι είναι πως χρειάστηκε μόλις 365 ματς για να φτάσει σε αυτό το νούμερο, με τον μέσο όρο τερμάτων του σε κάθε αγώνα να είναι πλέον 0.86.
Από αυτά τα τέρματα, τα 206 έχουν σημειωθεί από τον "Pulce" στη La Liga, ενώ έχει ακόμω 56 στο Champions League, 24 στο Copa del Rey, 10 στο ισπανικό Σούπερ Καπ, 4 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων και 1 στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.




Τα δύο τελευταία του τέρματα, αυτά κόντρα στη Γρανάδα που χάρισαν τη νίκη στη Μπαρτσελόνα με 2-1, πανηγυρίστηκαν μάλιστα με ξεχωριστό τρόπο από τους συμπαίκτες του.
"Νίκη στη Γρανάδα. Συγχαρητήρια στον Λεό ο οποίος ξεπέρασε τα 300 γκολ με αυτή τη φανέλα", έγραψε ο γκολκίπερ των "μπλαουγκράνα", έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ο Κρίστιαν Τέγιο, με τους Ντάνι Άλβες και Ζεράρ Πικέ να εκφράζουν επίσης τη χαρά τους για το μεγάλο στόχο που πέτυχε ο Αργεντίνος.

Εύσημα στον Μέσι απέδωσε και ο Χοσέ Μανουέλ Πίντο, ο οποίος, αφού πρώτα έβγαλε μία συλλεκτική φωτογραφία μαζί του στα αποδυτήρια της Γρανάδα, στη συνέχεια έγραψε:
"Μεγάλη ανατροπή και ομαδική δουλειά! Συγχαρητήρια Λεό που ξεπέρασες το φράγμα των 300 γκολ. Έφτασες στα 301".

Πηγή: pathfinder

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τα 301... θαύματα του Μέσι!"

Leave a reply