[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μπουφόν: "Σημαντικός παίκτης ο Σαμαράς"
Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Το εγκώμιο του Γιώργου Σαμαρά έπλεξε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα η φετινή χρονιά να είναι της Γιουβέντους.

Τη Γιουβέντους υποδέχεται την Τρίτη η Σέλτικ στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Με αυτή την αφορμή ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για τον αντίπαλο των πρωταθλητών Ιταλίας και ένας από τους παίκτες στους οποίους εστίασε ήταν ο Γιώργος Σαμαράς.

"Ο Σαμαράς είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Σέλτικ και ένας μεγάλος κίνδυνος για εμάς. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όλη την ομάδα, η οποία απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά σε σπουδαίους αντιπάλους. Ειδικά μέσα στην έδρα της, όπου παίρνει μεγάλη δύναμη από τους οπαδούς της" είπε αρχικά.

Για τον Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα έκανε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις είπε: "Έχει πολύ ταλέντο και είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος. Αυτό μετράει πολύ στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα, όταν πρέπει να παραμένεις προσηλωμένος και να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός του ματς. Ο Φόρστερ έχει χαρακτηριστικά που τον κάνουν έναν πολύ εξελίξιμο τερματοφύλακα. Με σωστή δουλειά και επιμονή, μπορεί να γίνει ένας από τους 5 κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου".
Τέλος, δεν έκρυψε πως ελπίζει αυτή να είναι η χρονιά της Γιουβε:"Με την Τσέλσι αποδείξαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε μια μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη για το μεγάλο άλμα. Ποιος ξέρει; Ίσως η φετινή, να είναι η χρονιά μας".



Πηγή: sport24

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " Μπουφόν: "Σημαντικός παίκτης ο Σαμαράς""

Leave a reply