[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σήμερα η Μέση Ανατολή, αύριο ο κόσμος όλος
Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ξεκίνησε στη Βόρειο Αφρική, εξελίχτηκε στη Μέση Ανατολή και στο Ιράν, και οσονούπω ενδέχεται να εξαπλωθεί στην Ανατολική Ευρώπη και στην Ασία. Οι χρωματιστές επαναστάσεις των οπαδών της παγκοσμιοποίησης, απειλούν να αλλάξουν ριζικά το πρόσωπο ολόκληρων περιοχών του πλανήτη. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο ρίσκο, γεννημένο από την απελπισία, που επιτρέπει στους λαούς να δουν το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί που κινούν τα νήματα της παγκοσμιοποίησης, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

Για να καταλάβουμε ποια είναι τα κίνητρα πίσω από αυτές τις εξελίξεις, θα πρέπει να κατανοήσουμε τον απώτερο σκοπό των ελίτ, αλλά και τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο τους.

Ο απώτερος σκοπός είναι ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ένα σύστημα που θα ελέγχεται από Αγγλοαμερικανούς τραπεζίτες και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό δίκτυο που αυτοί διοικούν, και το οποίο θα διασφαλίζει ότι όλα τα κράτη του κόσμου θα υπάγονται σε αυτό, έτσι ώστε να τα ξεψαχνίζει απόλυτα και στο διηνεκές. Ως μεγαλομανείς ολιγάρχες, η μοναδική τους ψύχωση είναι η συγκέντρωση και η διατήρηση της ισχύος τους. Αυτό το επιτυγχάνουν μέσα από τον έλεγχο του πληθυσμού, τον έλεγχο της βιομηχανίας, και τέλος τον έλεγχο του χρήματος. Τέτοιου είδους πολιτικές βλέπουμε μέσα στην Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, αλλά και σε άλλες εκφάνσεις όπως για παράδειγμα το πρόσφατο βιβλίο Ecoscience, του John Holdren, συμβούλου επί επιστημονικών ζητημάτων του Λευκού Οίκου.

Όσο Μαλθουσιανές και αν φαίνονται αυτές οι πολιτικές, δεν οφείλονται σε ανησυχίες για τον υπερπληθυσμό ή για τη καταστροφή του περιβάλλοντος εξαιτίας της βιομηχανικής ανάπτυξης. Αντιθέτως, όπως όλοι οι τύραννοι της ιστορίας, οι ιθύνοντες νόες της παγκόσμιας διακυβέρνησης κατασκευάζουν ένα πειστικό επιχείρημα, που να αιτιολογεί τη τρομακτική συγκέντρωση δύναμης στα χέρια τους, και την επιβολή μέτρων που θα εξασφαλίζουν τη διατήρηση αυτής της δύναμης.

Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν είναι αρκετοί. Ένα σημαντικό εμπόδιο στα σχέδιά τους είναι η ανάπτυξη των εναλλακτικών ΜΜΕ, που συνεχώς ξεσκεπάζουν τη πραγματική φύση της ατζέντας τους, και άρα αφυπνίζουν πολύ κόσμο ο οποίος διαφωνεί με τις μεθοδεύσεις τους.

Ένα άλλο εμπόδιο για αυτούς είναι τα κυρίαρχα ανεξάρτητα κράτη, τα οποία αμφισβητούν την Αγγλοαμερικανική παγκόσμια τάξη και αρνούνται να συνεισφέρουν στην ίδια τους την υποδούλωση.

Όλες αυτές οι χρωματιστές επαναστάσεις, και οι συντονισμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις, φανερές και κρυφές, έχουν να κάνουν με τη δεύτερη απειλή, ενώ η λογοκρισία, η πνευματική διείσδυση, και το αστυνομικό κράτος, που κυριαρχούν πλέον στη Δύση με αφορμή τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας, έχουν να κάνουν με τη πρώτη απειλή, τα εναλλακτικά ΜΜΕ.

S.A.- Prison Planet

antinews

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...