[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

του Αντώνη Λαμπρινίδη


«Πρέπει η Ελλάδα να κάνει στάση πληρωμών και βγει από το ευρώ;» Το πρωί της Τρίτης η απάντηση που έδωσαν η Αθήνα και οι εταίροι της στις Βρυξέλλες ήταν ένα ξεκάθαρο «ΟΧΙ». Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όμως, ο Νουριέλ Ρουμπίνι μιλώντας στο σχετικό ντιμπέιτ που διοργάνωσε η Intelligence Squared Greece στην ελληνική πρωτεύουσα απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΝΑΙ».

"Δεν είναι αξιόπιστο το νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα και δεν πρόκειται να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, υποστηρίζει στο blog του ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι το πρόβλημα με το νέο πρόγραμμα είναι το ίδιο με όλα τα προηγούμενα."

"Το πακέτο διάσωσης ίσως να αποδειχθεί ανεπαρκές, υποστηρίζουν οι Financial Times καθώς η έκθεση του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους προειδοποιεί ότι η αυστηρή λιτότητα θα οδηγήσει σε αύξηση των επιπέδων του χρέους."

"Διχασμένοι είναι οικονομολόγοι και αναλυτές όσον αφορά τη συμφωνία του Eurogroup για το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, καθώς αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την αποτελεσματικότητα του δεύτερου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για βαθιές μεταρρυθμίσεις."

"Την άποψη ότι ελάχιστα αλλάζει στην κατάσταση της Ελλάδας το δεύτερο πακέτο στήριξης που συμφωνήθηκε στο Eurogroup, εκφράζει ο γερμανός καθηγητής Οικονομικών Μαξ Όττε."

........ Και η ατέλειωτη λίστα με τις καθημερινές αντικρουόμενες γνώμες, συμβουλές, απειλές, συνισταμένες και επισταμένες καθώς και τρομοκρατικές συνεχίζεται χωρίς σταματημό και χωρίς κανένα έλεος.

Τα καθημερινά "παιχνιδάκια" των κοστουμάτων της Wall Street, του City η του Berlin καθώς και των άλλων παιδιών που με σηκωμένα μανίκια και "λειψά παντελόνια", καθισμένα μπροστά στις οθόνες τους ορίζουν την ζωή και τις τύχες δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Αποφασίζουν αν θα ζήσουμε η αν θα πεθάνουμε απλά και μόνον για να τους βγούν οι μαθηματικές τους εξισώσεις και με την συνείδησή τους ήσυχη να κάνουν το καθημερινό τους διάλειμμα για να φάνε το club sandwich και να πιούν μιά heineken σε ποτήρι....

Στο ...τόσο δύσκολο έργο τους έχουν αμέριστους αρωγούς όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης που καθημερινά τροφοδοτούν με το συνεχές δηλητήριο από τα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά αλλά και διαδικτυακά δίκτυα με "σημαντικές πληροφορίες" οικονομικού τύπου {δηλαδή ότι μαλακία ξεφουρνίζει το κάθε ανθρωπάκι για δικό του όφελος..} και το χύνουν μέσα στην καρδιά και την ψυχή των καθημερινών ανθρώπων, μετατρέποντας σιγά-σιγά όλους τους πολίτες αυτού του κόσμου σε απλά υποχείρια και "πάσης χρήσεως" ανθρωπόδουλα άτομα...

Και το ολοκληρωμένο σχέδιο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια εξακολουθεί να εξελίσεται άριστα με απώτερο και τελικό σκοπό την μεταβολή του πλανήτη σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με ανθρωπάκια ρομπότ, χωρίς σκέψη, χωρίς βούληση και χωρίς καρδιά η όπως θα φανταζόταν ο δικτάκτορας του προηγούμενου αιώνα "Πολίτες μιας πρότυπης φυλής".....

Εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές χώρες της Άπω Ανατολής πολλά από τα "μελλοντικά σχέδια" έχουν ήδη εφαρμοσθεί. Τώρα ήλθε η σειρά της κοιτίδας του πραγματικού πολιτισμού της Ευρώπης. Και φυσικά το πιο ζωντανό δείγμα είναι να εξοντωθεί η μητέρα της κοιτίδας....

Εκεί που γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εκεί πρέπει να πεθάνει πρώτα. Αν δεν πεθάνει η δημοκρατία δεν μπορεί να εφαρμοστεί το πραγματικό σχέδιο της Νέας Τάξης.

Το σχέδιο ήταν απλό και μπήκε σε εφαρμογή πολλά χρόνια πριν.
Έστησε "παγίδες" με τα όμορφα και εύκολα χρήματα και αγόρασε ψυχές και συνειδήσεις. Και δεν είναι μόνον οι, ούτως η άλλως, ανυπόληπτες πολιτικές συνειδήσεις.

Είναι και αυτές του κάθε απλού πολίτη που έβαζε στην τσέπη του τα τσαλακωμένα νομίσματα παρακάμπτωντας την καρδιά και την ψυχή του, ξέροντας ότι αυτά που έβαζε δεν ήταν δικά του δεν τα είχε κερδίσει με κόπο και ιδρώτα αλλά απλά είχε ανταλάξει την τιμή και την ακεραιότητα του προκειμένου να αποκτήσει κάποια επιφανειακά αγαθά που τα ζήλευε όλα τα χρόνια και τον είχαν ήδη δελεάσει με ένα σωρό όμορφες εικόνες ψεύτικου παράδεισου.

Τώρα έφθασε η πραγματική ώρα να απαντήσει ο καθένας και η κάθεμια τι επιθυμεί πραγματικά.
Να παραμείνει ανθρώπινο ον με βούληση, σκέψη, ψυχή και πιστεύω η να μεταμορφωθεί σε άβουλο υπάκουο ζωντανό ανθρώπινο υποκατάστατο ;;;

Την απάντηση ας την δώσει ο καθένας όταν θα έλθει η στιγμή που θα πάρει την απόφαση του αλλά πριν την δώσει ας διαβάσει αυτό το κείμενο και ας σκεφθεί λιγάκι, έστω και για μια φορά τα τελευταία 30 χρόνια ΣΩΣΤΑ.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ."

Leave a reply