[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Να «παραιτήσο​υμε» τους Μέτριους
Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Μην επιχειρήσετε να αλλάξετε τους μέτριους. Δεν χρειάζονται βοήθεια για να επιβιώσουν. Μην προσπαθήσετε να φωτίσετε το πνεύμα τους με γνώση. Τους αρέσει να ζουν υπό σκιάν και, μάλιστα, υπό την σκιάν και την αιγίδα της συνομοταξίας τους. Κάτι σαν αδελφότητα, δηλαδή, με ισχυρά «θέλω».

Πάντα από παιδιά μαθαίναμε πως για να επιτευχθεί κάτι χρειάζονται αγώνες και ότι στους αγώνες πάντα έχουμε συγκρούσεις και μπορεί να χυθεί και αίμα ακόμα. Μαθαίναμε ότι δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Λάθος.

Οι μέτριοι επικρατούν πάντα. Αυτοί οι απαθείς που παρατηρούν από ψηλά τους άλλους να συντρίβονται, ενώ αυτοί θεωρούν εαυτούς «θεματοφύλακες του μέλλοντος». Δεν έχουν παρεκκλίνει ούτε λεπτό από το οργανωμένο σχέδιο τους να μεταλλάξουν συνειδήσεις και να κλωνοποιήσουν ανθρωποειδή, όπου οι ανθρώπινες σκέψεις θα «κενώνονται» συνεχώς.

Αυτοί οι κενοί πνευματικοί οδηγοί δημιουργούν έναν ψεύτικο κόσμο κάλλους και γοητείας, δείχνοντάς μας την ευτελή αγοραστική μας αξία. Οι μέτριοι ζουν στην Γη και νομίζουν ότι ανήκουν στους ουρανούς. Έχουν διαστρεβλώσει την ιστορία, την φιλοσοφία και έχουν βρει καταφύγιο στην Πολιτική και στην Θρησκεία. Έχουν προσχεδιάσει τον θάνατο της φύσης, νομίζοντας πως αυτή η συγκεκριμένη παγκόσμια θυσία θα τους κάνει αθάνατους. Ένας ακατοίκητος πλανήτης θα τους δώσει έδαφος να χτίσουν την παντοκρατορία τους.

Αυτή την στιγμή διαμορφώνουν τη δική τους γλώσσα, που θα διαμορφώσει την ανθρώπινη ιστορία, που θα διαμορφώσει το ανθρώπινο πνεύμα. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ιστορική αφετηρία, δεν θα υπάρχει παρελθόν, δεν θα υπάρχει εθνική ταυτότητα. Θα υπάρχει μόνο η αναγκαιότητα των μετρίων.

Οι μέτριοι θα γίνουν σύμβολα, θα γίνουν αισθήσεις, θα γίνουν ελπίδες, θα γίνουν δημιουργοί. Ο,τιδήποτε θα υποπίπτει στην αντίληψή τους θα ανήκει σε αυτούς και μόνο. Τίποτα δεν θα ανήκει σε κανέναν άλλον. Οι μέτριοι θα είναι παραχωρητές παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος.

Για να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοιου είδους επαίσχυντες προδοσίες μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Δεν υπάρχει πεπρωμένο. Μην κοιμάστε έναν μοιρολατρικό «βαθύ ύπνο». Συσπειρωθείτε για να αποκλείσουμε την κυριαρχία των αποστατών. Των αποστατών μετρίων που έχουν σαν άθλημα την προδοσία.


aixmi

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...