[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Ο σύγχρονος μηδενισμός»
Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Την δεκαετία του 1960 και1970 υπήρξε μια καθολική αντίδραση από τους νέους για μια καλύτερη ζωή , οι νέοι εξεγέρθηκαν τον Μάιο του 1968 με τον πόλεμο του Βιετνάμ το ροκ την σεξουαλική απελευθέρωση το καταπληκτικό κίνημα των χίπις που ξεκίνησε από το San francisco το 1965 που και αυτό κατέρρευσε στις αρχές του 1970 . Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να νικήσεις το σύστημα και να αλλάξεις τα πράγματα γιατί το σύστημα είναι πολύ δυνατό και ανίκητο και οι περισσότεροι από αυτούς τους επαναστάτες μπήκαν στο σύστημα και έγιναν γιάπηδες . Οι σημερινοί νέοι δυστυχώς δεν ελπίζουν σε τίποτα , ξέρουν ότι δεν έχουν μέλλον ξέρουν ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και γενικά υπάρχει μια κρίση .

Η σημερινή κρίση είναι η κατάρρευση του νοήματος της ζωής , δηλαδή οι άνθρωποι περνάνε κρίση γιατί δεν έχει κανένα νόημα η ζωή τους , έχετε χάσει τα πάντα και καταρρέετε , απλά παράγετε καταναλώνετε και διονίζετε το είδος . Οι σημερινοί πολιτικοί δεν παράγουν έργο απλά λένε διάφορα ηλίθια λόγια για εντυπώσεις γιατί ξέρουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους που τσιμπάνε από πράξεις δεν κάνουν τίποτα.

Η θρησκεία που ήταν ένα ισχυρό όπλο να τιθασεύει τις μάζες και τους ανθρώπους αρχίζει να καταρρέει και αυτή γιατί αρχίζουν τα πρόβατα σιγά- σιγά να ξυπνάνε και εάν κατάρρευση η θρησκεία οι ηλίθιοι χριστιανοί που θα έχουν ελπίδα για να ελπίζουν σε κάτι , έτσι νομίζουν ότι χάνουν το νόημα τις ζωής και το δωμάτιο που είχαν κλείσει στον παράδεισο. Βέβαια επειδή αυτός ο θεός έχει αρχίσει και φθίνει θα του φτιάξουν ένα καινούργιο και καλύτερο μέσω του ιντερνέτ γιατί εκεί μπαίνουν πολλοί άνθρωποι .

Οι σημερινοί άνθρωποι δεν θαυμάζουν κάποιον γιατί είναι έξυπνος και έχει γνώση αλλά γιατί έχει καλό αυτοκίνητο ωραία βίλα και πολλά λεφτά δηλαδή η ύλη είναι πάνω από τον άνθρωπο . Κάνεις δεν θαυμάζει μια γυναίκα γιατί είναι έξυπνη έχει πολύ γνώση και στυλ αλλά την θαυμάζουν μόνο επειδή έχει ωραίο σώμα μεγάλο στήθος και κάνει καλό σεξ , αυτό σημαίνει ότι την βλέπουν σαν κρέας και ότι η αγάπη έχει πεθάνει , δυστυχώς λίγοι άνθρωποι δίνουν αγάπη σήμερα. Οι γυναίκες πηγαίνουν με έναν άντρα σήμερα μόνο εάν έχει πολλά λεφτά και για το συμφέρον τους και οι άντρες πηγαίνουν με μια γυναίκα εάν είναι όμορφη για να τους δουν οι άλλοι ότι έχουν ωραία γυναίκα δηλαδή έχουν χάσει παντελώς το νόημα της αγάπης και της ζωής και νομίζετε ότι αυτό είναι αληθινή ζωή και ευτυχία ενώ δεν είναι .

Ένα βράδυ πριν κοιμηθείτε σκεφτείτε τι κάνατε όλη την εβδομάδα που πέρασε και τις προηγούμενες εβδομάδες και θα δείτε ότι κατά 90% έχετε κάνει τα ίδια πράγματα δηλαδή η ζωή σας είναι μια ρουτίνα , μας έχουν βάλει σε ένα καλούπι και ακολουθούμε σαν πρόβατα . Εάν ρωτήσετε σήμερα τους νέους σε τι ελπίζουν θα σας απαντήσουν να βρουν μια δουλειά να βολευτούν και ας δουλεύουν 12 ώρες και ας παίρνουν μόνο 700 ευρώ , για γνώση ελευθερία αντίδραση τίποτα δηλαδή είναι δούλοι και δεν έχουν το παραμικρό ιδανικό και φυσικά δεν ελπίζουν σε τίποτα , σε τι να ελπίζει κάποιος όταν το μόνο που εύχεται είναι να βρει μια δουλειά εκεί τους φτάσανε . Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στην αρχή τις κατάρρευσης των ιδεών και των αξιών θα δείτε πολλά ακόμη στο μέλλον οι μελλοντικοί άνθρωποι θα είναι πραγματικά ρομπότ.

filologos10

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...