[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ...
Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Είναι να γελά κανείς με την δήθεν αγωνία αυτής της ορατής-αόρατης διεθνούς κοινότητας που πάντα στηρίζει κατά περίεργο τρόπο ότι το σαπιο και δικτατορικό.

Μια κοινότητας που έχει εγκαταλείψει το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού κατω απο το όριο της φτωχειας και το 20% να απειλείται απο το φάσμα της πείνας και εκείνη πίσω απο κλειστές πόρτες να συνεδριάζει και να σχεδιάζει για το μέλλον.
Με αφορμή λοιπόν τις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο κάποιοι στην χώρα "ονειρεύονται" και εγχωρια επανάσταση.
Που πάς ρε Καραμήτρο;

Το πόσο εφικτό είναι οι μεγάλες κουβέντες να γίνουν πράξη θα το αναλύσουμε παρακάτω.
Πρός το παρόν ας απολαύσουμε την...."διεθνή κοινότητα".
Τουλάχιστον 50 κράτη αυτήν την στιγμή διαθέτουν δικτατορικά ή απολυταρχικά καθεστώτα.
Σε όλα αυτά η "διεθνής κοινότητα" όχι μονο κανει τα στραβά μάτια αλλά σε πολλά εξ αυτών ήταν η ίδια που τα διόρισε μεσω διαφόρων πολιτικών.
Σε αυτά υπολογίζουμε και τα "δημοκρατικά" κράτη που για την διεξαγωγή ανόθευτων εκλογών χρειάζεται η παρουσία διεθνών παρατηρητών.
Το αιγυπτιακό παράδειγμα δείχνουν κάποιοι και κραυγάζουν για ελευθερίες και άλλες τέτοιες...παπαριές.

Αν σε όλους αυτούς η "απελευθερώτρια" Χίλαρι δεν λεει τίποτα ας ακούσουν τον
αρχηγό του μικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ναύαρχο Μάικλ Μάλεν.
Ο ίδιος σε συνέντευξη του σε αμερικανικό δίκτυο παραδέχτηκε σήμερα ότι οι ΗΠΑ αιφνιδιάστηκαν από την εξέγερση στην Αίγυπτο και τόνισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στη χώρα και ευρύτερα στην περιοχή.
Μαλιστα ο ναύαρχος τόνισε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή έχουν τεθεί σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας μετά τις ταραχές στην Αίγυπτο και σε άλλες αραβικές χώρες όμως..... να υπάρχουν σχέδια παρέμβασής τους.

Απο την άλλη όμως μιλώντας στο ΑΒC δήλωσε πως "Έχουμε έτοιμο το στρατό για την περίπτωση που χρειαστεί κάποια αντίδραση ή...... κάποια υποστήριξη".
Και όχι μόνο αυτό αλλα είπε πως μιλά τακτικά με τον αντιστράτηγο Σάμι Ενάν τον αρχηγό του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Αιγύπτου. "Η έκβαση εκεί εξαρτάται πραγματικά από τον αιγυπτιακό λαό και από την ηγεσία του.... συμπεριλαμβανομένου του στρατού" πρόσθεσε.
Του αιγυπτιακού στρατού θα ρωτούσαμε εμείς;

Ας έρθουμε όμως και στην "ψωροκώσταινα"......
Είδαμε και διαβάσαμε τις σκέψεις ορισμένων για ελληνική "Αίγυπτο".
Και πολλοί αναρωτιούνται γιατί όχι και εδώ.......
Μαλλον αφελές θα θεωρούσαμε το ερώτημα.
Πρώτον και κυριότερων ο "διεθνής παράγοντας" δεν θέλει και δεν χρειάζεται στην χώρα οποιαδήποτε μεταβολή αφου η εξασφαλισμένη "δημοκρατική" εναλλαγή στην εξουσία είναι πλήρως ταυτισμένη με τις προσδοκίες του.

Ξενόδουλοι πολιτικοί,ενίοτε λαμόγια που ενδιαφέρονται για το καλό της τσέπης τους αλλά και δειλοί εξασφαλίζουν το...ακαταλόγιστο μέσα απο μια ψευτοδημοκρατία που δημιούργησαν.
Πάμε ποιο κατω τώρα.....Η εξέγερση στον αραβικό κόσμο διαθέτει και θρησκευτικό υπόβαθρο.

Αφού στο μυαλό κάποιων η επιβολή του Ισλαμ στον κόσμο είναι "θεική" εντολή.
Εμείς στην χώρα μας δεν δαθέτουμε και ευτυχώς ίσως τέτοιες ιδέες όπως δεν τις διαθέτει και η θρησκεία μας αν εξαιρεθεί η καθολική εκκλησία με το ιεροεξεταστικό παρελθόν.

Ακόμα όμως και να τις διέθετε πως είναι δυνατόν να εξεγερθεί ο κόσμος στο όνομα της θρησκείας όταν έχει φτάσει στο άλλο άκρο να παρακολουθεί αμέτοχος και να αποδέχεται τον διασυρμό και τον εξευτελισμό των θρησκευτικών συμβόλων ακόμα και του Χριστού απο αυτοαποκαλούμενους "καλλιτέχνες".

Η εξέγερση στο αραβικό κόσμο διαθέτει εκατομμύρια "αντιφρονούντες" ιδεών.
Ενω η χώρα μας διαθέτει εκατομμύρια "αντιφρονούντες" της....τσέπης.
Συνδικαλιστές,επιχειρηματικά αρπακτικά,μεγαλοδημοσιογράφοι,επαγγελματίες πολιτικοί και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Ο καθε ένας για την πάρτη του....Ο καθε ένας για το στενό συντεχνιακό του συμφέρον και οι πολιτικοί για την...."διεθνή κοινότητα".
Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα.
Μια πραγματικότητα που δεν φταίει ο απλός Ελληνας πολίτης αλλά έτσι τον έμαθαν...
Τον κοίμισαν,τον διέφθειραν και στην συνέχεια εισέπραξαν πακτωλούς χρημάτων πετώντας του τα 30 αργύρια.Και εκείνος σαν κοιμισμένος χάρηκε..νόμισε πως εξαπάτησε την πολιτική συντεχνία.

Αμ δε τα τριάντα αργύρια κακομοίρη ήταν το δόλωμα τα δανεικά που τώρα τα ξεπληρώνεις διπλά και τρίδιπλα.Ρε όχι επανάσταση δεν γίνεται εδω πέρα αλλά θα περάσουμε αν δεν έχουμε ήδη περάσει και στο άλλο άκρο.

Οι πρόγονοι μας μας παρέδωσαν μια χώρα υπόδειγμα για όλο τον κόσμο.
Υπόδειγμα αγώνων,υπόδειγμα ιστορίας,υπόδειγμα πολιτισμού,υπόδειγμα ηρωισμού.
Θα έρθει λοιπόν η ώρα που θα είμαστε παράδειγμα για όλο τον κόσμο διαφθοράς,ραγιαδισμού, και κατά το ελληνικότατον "ωχ αδερφισμού".

protesilaos

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...