[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΙΣΛΑΜΙΚΗ "ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ"
Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Η πείνα και η εξαθλίωση που βιώνουν οι λαοί σε συνδυασμό με τις εξτρεμιστικές κραυγές φανατικών μουσουλμάνων οδηγεί αναπόφευκτα τις λεγόμενες
πολυπολιτισμικές,πολυθρησκευτικές κοινωνίες σε συγκρούσεις.

Ο άνθρωπος έχει την έμφυτη τάση προς επιβίωση.
Ετσι γνωρίζει πως σε δύσκολες εποχές και καιρούς για να επιβιώσει πρέπει να ενταχθεί σε ομάδες.Είναι λογικό και το βλέπουμε όχι μόνο στην φύση αλλά η "ισχύς εν τη ενώσει" που έλεγαν οι σοφοί πρόγονοι μας αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει.

Αυτό που προσπαθεί να κάνει η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση και όσοι κρύβονται πίσω απο αυτήν με τα ωραία λόγια για "ανθρώπινα δικαιώματα","όλοι είμαστε αδέρφια", "ανεκτικότητα στο διαφορετικό" δεν είναι τίποτα άλλο απο το να περνά τους λαούς απο την μηχανή του κιμά και να παράγει ανθρώπους-ρομπότ χωρίς σκέψη και κριτήριο.
Η μέχρι σήμερα αυτή προσπάθεια έχει επικεντρωθεί στην εξαφάνιση των κρατών,των εθνικοτήτων (όπου συμφέρει) ώστε να δημιουργηθούν οι νεοι "παγκόσμιοι πολίτες" που δεν θα αμφισβητούν κράτη γιατί δεν θα υπαρχουν...
Δεν θα αμφισβητούν ιστορικά γεγονότα γιατί θα έχουν διαγραφεί....
Δεν θα αμφισβητούν πραγματικούς πολιτικούς γιατί θα είναι αχρείαστοι ή "βοηθητικοί".

Αυτό που ζούμε είναι η εφαρμογή αυτών των σχεδιασμών με την μορφή της ΕΕ που στο πρόσωπο της αρχίζει και γίνεται και πράξη η παγκόσμια διακυβέρνηση αρχικά με την επιβολή της "κεντρικής οικονομικής διακυβέρνησης" που ετοιμάζεται να προωθηθεί με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης.
Ομως ο όλος σχεδιασμός δείχνει ότι πάσχει......
Οχι απο λάθος σχεδιασμό αλλά απο κακό υπολογισμό της ανθρώπινης φύσης.

Μετά απο χρόνια προπαγάνδας....Μεταφορές πληθυσμών και εφαρμογές καθεστωτικών λογικών μέσα απο τα ΜΜΕ η υποχώρηση της λογικής του Εθνους-κράτους η οποία κρατούσε ενωμένες τις κοινωνίες ως ομάδες όπως προείπαμε και μάλιστα για αιώνες δυστυχώς επιτεύχθηκε σε έναν βαθμό.
Αυτό όμως που δείχνει να παίρνει την θέση του δεν είναι κατι "παγκόσμιο" όπως θα ήλπιζαν οι "εκλεκτοί" αλλά μια άλλη μορφή ομάδων.....

Μια άλλη ομάδα με αυτο-οργάνωση αυτή την φορά εξίσου επικίνδυνη που λέγεται πείνα.
Υποβοηθούμενη απο την "θρησκευτική ελευθερία" της παγκοσμιοποίησης και χρηματοδοτούμενη απο τρομοκράτες εως φανατικούς ισλαμιστές η νεα αυτή ομάδα που προσελκύει όλο και περισσότερους είναι ο Ισλαμισμός.

Πρόκειται για μια "ομάδα" που βρισκόταν ως τώρα εν υπνώσει περιορισμένη στα εκάστοτε σύνορα των κρατών και άρα ελέγξιμη.
Αυτό που προέκυψε και θα γιγαντωθεί εαν δεν αναιρεθούν κάποιες "ανθρωπιστικές ιδέες" είναι μια μη χειραγωγίσιμη μη ελέγξιμη μάζα.

Μια ομάδα ανθρώπων που δεν υπακούει σε κανέναν κυβερνήτη,κανένα ΜΜΕ,αλλά ούτε και σε καμία φωνή λογικής αν κατι τέτοιο μπορεί να υπάρξει απο τους "εκλεκτούς".
Σε αυτήν την ομάδα μιλά μονο το....στομάχι και ο "Θεός".

Οι εξεργέρσεις στον αραβικό κόσμο και οι μάχες κυριολεκτικά μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων τόσο στην Νιγηρία όσο και το Λίβανο,την Σομαλία,την Αλγερία, κλπ ως και την Ινδονησία όπου πρόσφατα είχαμε βίαιες ταραχές και εμπρησμούς εκκλησιών με αποτέλεσμα καταδικάσθηκε Χριστιανός σε 5 χρόνια φυλάκιση για προσβολή του Ισλάμ.
Αυτά είναι γεγονότα που μάλλον δείχνουν τον ελλιπή σχεδιασμό της παγκοσμιοποίησης αλλά και τον επόμενο αντίπαλο.Την ομάδα δηλαδή που συγκεντρώνεται γύρω απο την θρησκεία.

Εδω τα πράγματα είναι σαφώς ποιο δύσκολα για την επίτευξη του απώτερου σχεδιασμού καθώς τα μουσουλμανικά κράτη διεφθαρμένα και μη σε αντίθεση με τις δυτικές χριστιανικές "δημοκρατίες" ουδέποτε απέδωσαν "ανθρωπιστικό" χαρακτήρα στα πιστεύω τους.Ουδέποτε δέχτηκαν την "καλλιτεχνική" προσαρμογή που δέχτηκαν οι δυτικοί για τον Χριστιανισμό.

Αντιθέτως για αυτούς έστω και ενδόμυχα όπως στην Αίγυπτο ή φανερά όπως στην Σαουδική Αραβία η "θρησκευτική ελευθερία" των δυτικών είχε όρια.
Με την σημερινή λοιπόν παγκόσμια οικονομική κατάσταση αυτά τα όρια φαίνεται πως είναι αδιαπραγμάτευτα.Η παγκοσμιοποίηση προσπάθησε να καταπνίξει τα έθνη και άθελα της γιγάντωσε τον θρησκευτικό φανατισμό.

Το δυστύχημα είναι πως οι δυτικές χώρες μετά την τόση προπαγάνδα που έκαναν στους χριστιανικούς λαούς προς χάριν της παγκοσμιοποίησης δείχνουν πως δεν έχουν πλεον τις άμυνες ώστε να αντισταθούν στην επερχόμενη ισλαμική "σταυροφορία".


Protesilaos

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...