[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το κράτος που προωθεί την πορνεία, λέγεται μπορντέλο
Τρίτη 5 Απριλίου 2011 Posted by STEVENIKO

Το ότι το κράτος αυτό μετατρέπεται σε μπορντέλο, είναι γνωστό. Το ότι βάζει και διαφημίσεις για να βρει φρέσκες πουτάνες, είναι ένας νεωτερισμός που αξίζει να σχολιαστεί. Το ότι οι διαφημίσεις είναι σε δημόσια θέα, δυστυχώς αποτελεί κατάπτωση, που ούτε ο χειρότερος νταβαταζής (που σέβεται τον εαυτό του) δεν θα επέτρεπε να συμβεί... Και όμως...


Πολλοί σήμερα αναρωτιούνται σε τι κράτος ζούμε σήμερα και κατά πόσο η κυβέρνηση μεριμνά πραγματικά για το καλό των πολιτών αυτής της χώρας, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Όχι, δεν θέλω να ασχοληθώ με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου. Σήμερα θα ήθελα να ασχοληθώ με την εφαρμογή της (αν)ηθικής πολιτικής που εφαρμόζεται και που κατακλύζει την καθημερινότητά μας.

Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου – ΔΝΤ μας έχει κόψει δια νόμου το κάπνισμα, για να μας κάνει υγιέστερους… και στην προσπάθειά της αυτή απαγόρευσε ολοκληρωτικά την διαφήμιση των τσιγάρων, αλλά και το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους. Και πολύ καλά έκανε, αν πραγματικά νοιάζεται για να ζήσουμε ως πολίτες περισσότερα χρόνια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βγούμε στη σύνταξη και να απολαύσουμε τα γεράματά μας με 350 ευρώ το μήνα… (εδώ γελάμε πικρά...)

Κινούμενη στο ίδιο πνεύμα, η πολιτική σκηνή της χώρας, απαγόρευσε τις διαφημιστικές πινακίδες, προκειμένου να αποτρέψει (να μειώσει ή να εξαλείψει το δυνατόν) τα τροχαία ατυχήματα. Και πολύ καλά αποφασίσθηκε, αφού είναι γεγονός πως μία διαφήμιση μπορεί να αποσπάσει ποικιλοτρόπως την προσοχή του οδηγού.

Η ίδια κυβέρνηση, όμως, δείχνει τελείως αδιάφορη για τις τσοντο-διαφημίσεις που έχουν κατακλύσει τις στάσεις των λεωφορείων, τις οποίες δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε και που ούτε λίγο ούτε πολύ λειτουργούν ως προτρεπτικές διαφημίσεις καριέρας στους νέους και στις νέες της χώρας.

Τι μήνυμα μεταφέρουν στους νέους άνεργους Έλληνες (κυρίως στις νεαρές Ελληνίδες) οι δημόσιες αυτές διαφημίσεις;

«Γίνε κι εσύ πορνοστάρ! Έτσι θα γίνεις διάσημη και θα αποκτήσεις χρήματα»…

Για να είμαι ειλικρινής, ποσώς με ενοχλεί το επαγγελματικό δαιμόνιο του επιχειρηματία που διαφημίζει την «πραμάτεια» του στους δημόσιους χώρους.

Αυτό που κύρια με ενοχλεί, είναι η μηδενική ηθική της κυβέρνησης αυτών που επαγγέλλονται την ηθική και διαφημίζουν την θέλησή τους για την κάθαρση της χώρας…

Οι ηθικοί κυβερνώντες, δίνουν το ελευθέρας για προτροπή των νέων στην πορνεία!!!

Μήπως υπάρχει κανείς που αμφιβάλει πως με την συγκεκριμένη κρατική «αδειοδότηση», οι κυβερνώντες αυτό το κράτος δείχνουν προθέσεις μετατροπής του σε ένα τεράστιο μπορντέλο;

Αν μη τι άλλο, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να υπάρχει και ένας νόμος περί προσβολής της δημοσίας αιδούς… Εισαγγελέας να εφαρμόσει το νόμο, γιατί δεν υπάρχει;

Ή μήπως τα αιδοία αντικατέστησαν την αιδώ, ελλείψει διάθεσης των ηθικότατων (δια)κυβερνώντων μας;

Δεν θα σχολιάσω παραπέρα...

Θα υπενθυμίσω όμως τις επισκέψεις της γνωστής Τζούλιας (με την ροζ πόρσε) στο Εθνικό Κοινοβούλιο…

Λέτε να συμβάλλει η Τζούλια στην πολιτική σκέψη των πολιτικών μας; Ποιός ξέρει...;

Κωνσταντίνος

kostasxan

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...