[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Για ποια δημοκρατία κόπτεστε ρε;
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 Posted by STEVENIKO

Προκαλεί πραγματικά θυμηδία ανακατεμένη με οργή η προσπάθεια που καταβάλλουν πανικόβλητα «σκυλάκια» της προπαγάνδας του καθεστώτος στα ΜΜΕ των αφεντικών τους, τα οποία γαβγίζουν, κουνώντας τις ουρές τους, για να τρομάξουν τους «αγανακτισμένους» ότι κινδυνεύει δήθεν η δημοκρατία και ότι θα πρέπει να περιορίσουν τις εκδηλώσεις τους μέσα στην ευπρέπεια που επιβάλουν τα τηλεοπτικά δρώμενα των καναλιών τους.

Όμως δεν μας λένε, για ποια δημοκρατία κόπτονται; Μήπως εννοούν την ολιγαρχία των....
αφεντικών τους; Μήπως εννοούν δημοκρατία αυτό το διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κατάντησε περίγελο της Οικουμένης και μας οδηγεί στην εξαθλίωση; Μα ακριβώς αυτό είναι το ζητούμενο. Εναντίον αυτού βάλλουν οι αγανακτισμένοι πολίτες και αυτό θέλουν να καταρρίψουν. Όμως τα «σκυλάκια» της προπαγάνδας γαβγίζουν για να προστατέψουν τις κατεστημένες «περιουσίες» των αφεντικών τους.

Δεν άκουσαν ότι οι εξεγερμένοι πολίτες μιλάνε για πραγματική δημοκρατία;; Γιατί άραγε αυτή την κακή φράση «πραγματική δημοκρατία» την κρύβουν από τα κανάλια τους; και αντίθετα εμφανίζουν ότι «κινδυνεύει η δημοκρατία»;
Γιατί δεν την βάζουν για συζήτηση στα πάνελ με τις πολιτικές «γλάστρες» που καλούν;;

πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...