[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΤΡΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΕΛΒΕΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 Posted by STEVENIKO

Όταν ο HEIL GAP ύστερα από κάποιες ώρες διαδικτυακό ταξίδι, έπεσε επάνω στην ΕΙΔΗΣΗ, (http://noviden.info/article_239.html) χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισε να πληκτρολογεί μια μετάφραση της.

Τώρα ποιοι θα το αναρτήσουν, αλλά και πόσοι θα μπορέσουν επιτέλους να καταλάβουν ότι η νέα τάξη πραγμάτων δεν πρόκειται να έρθει από τον ουρανό με φιέστες από εξωγήινους και με αφίσες από ακτίνες BLUE RAY, αλλά αντιθέτως η νέα τάξη είναι εδώ, ειλικρινά αυτό είναι κάτι που ο HEIL GAP δεν μπορεί να το απαντήσει, ούτε φυσικά να εγγυηθεί για την αυθεντικότητα αλλά και την σκοπιμότητα της συνέντευξης (ο HEIL GAP δεν αποκλείει και να είναι ένα μέσον εκφοβισμού προς όποιον ασχολείται) αλλά μέσα της η συνέντευξη αυτή, περιέχει σπουδαίες αλήθειες που επιτέλους πρέπει να τις σκεφθούμε. (και για να βοηθήσω λίγο ας πάρουμε το παράδειγμα του ανοίγματος των συνόρων για τα κινεζικά προϊόντα, μια ύποπτη ενέργεια που κατέστρεψε την ευρωπαϊκή βιομηχανική παραγωγή).


(Συνέντευξη με μια ελβετική τράπεζα που έχει γίνει στην Mosсow 30/05/2011)

ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορείτε να μας πείτε κάτι για τη συμμετοχή σας στις ελβετικές τραπεζικές εργασίες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Έχω εργαστεί για ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Έχω χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους διευθυντές σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου ασχολήθηκα με την πληρωμή, με την άμεση καταβολή μετρητών σε ένα πρόσωπο που σκότωσε τον πρόεδρο μιας ξένης χώρας. Ήμουν στη συνάντηση, όπου αποφασίστηκε να δώσει αυτά τα χρήματα σε μετρητά για το δολοφόνο. Αυτό τάραξε την συνείδησή μου. Δεν ήταν η μόνη περίπτωση που ήταν πραγματικά κακή, αλλά ήταν το χειρότερο.
Ήταν μια εντολή πληρωμής στην παραγγελία μιας ξένης μυστικής υπηρεσίας γραμμένη στο χέρι δίνοντας την εντολή να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό σε ένα πρόσωπο που σκότωσε την κορυφή ηγέτης ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Λάβαμε πολλές τέτοιες χειρόγραφες επιστολές που προέρχονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες και δίνουν διαταγή πληρωμής σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς για τη χρηματοδότηση των επαναστάσεων ή για τη δολοφονία των ανθρώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που ο John Perkins έχει γράψει στο βιβλίο του “Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Hit Man” του. Εκεί πραγματικά υπάρχει μόνο ένα σύστημα και οι τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Το βιβλίο του Perkins είναι επίσης μεταφρασμένο και διατίθεται στα ρωσικά. Μπορείτε να μας πείτε ποια τράπεζα είναι και ποιος ήταν υπεύθυνος


ΑΠΑΝΤΗΣΗ :: Ήταν μια από τις τρεις κορυφαίες τράπεζες της Ελβετίας, την εποχή εκείνη και ο πρόεδρος ήταν μιας χώρας του τρίτου κόσμου. Αλλά δεν θέλω να υπεισέρθω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί θα με ανακαλύψουν πολύ εύκολα αν πω το όνομα του προέδρου και το όνομα της τράπεζας. Θα διακινδυνεύσει η ζωή μου.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Δεν μπορείτε ούτε να ονοματίσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Όχι δεν μπορώ, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό συνέβη. Ήμασταν πολλά άτομα στην αίθουσα συνεδρίασης. Ο υπεύθυνος για πληρωμές των μετρητών φυσικών πρόσωπων ήρθε σε μας και μας ζήτησε αν επιτρέπεται να εκταμίευσης ένα τόσο μεγάλο ποσό σε μετρητά σε αυτό το πρόσωπο και ένας από τους διευθυντές εξήγησε την υπόθεση και όλοι είπαν εντάξει, μπορείτε να το κάνετε.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Μήπως αυτό συμβαίνει συχνά; Ήταν αυτό το είδος ενός ταμείου με κονδύλια δια δωροδοκίες ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ναι. Αυτό ήταν ένα ειδικό χρηματικό πόσο που διαχειρίζεται από μια ξεχωριστή θέση στην τράπεζα, όπου όλα τα κωδικοποιημένα γράμματα ερχόταν από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές επιστολές ήταν ιδιόχειρες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσει και μετά κατά σειρά να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητών από τους λογαριασμούς, για τη δολοφονία ανθρώπων, της χρηματοδοτήσης επαναστάσεων, τη χρηματοδότηση απεργιών, ή την χρηματοδότηση όλων των ειδών των κομμάτων. Γνωρίζω ότι ορισμένοι άνθρωποι που είναι μέλη της Λέσχης είχαν εμπλακεί σε αυτές τις παραγγελίες. Θέλω να πω ότι τους έδωσαν τις εντολές για να σκοτώσουν.

ΕΡΩΤΗΣΗ :: Μπορείτε να μας πείτε σε ποιο έτος ή δεκαετία συνέβη αυτό;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Δεν θέλω να σας δώσω την ακριβή χρόνο, αλλά ήταν στη δεκαετία του 80′.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Είχατε κάποιο πρόβλημα με αυτή την πράξη ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ναι, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο έφυγα από την τράπεζα. Εάν σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες θα αφήσουν ίχνη. Πολλές μυστικές υπηρεσίες από το εξωτερικό, κυρίως αγγλόφωνες, έδωσαν εντολές για τη χρηματοδότηση των παράνομων πράξεων, ακόμη και τη δολοφονία ανθρώπων μέσω των ελβετικών τραπεζών. Θα έπρεπε να πληρώσουμε κατόπιν οδηγιών των ξένων δυνάμεων για τη θανάτωση των ατόμων που δεν ακολούθησαν τις εντολές της Bilderberg ή το ΔΝΤ ή της Παγκόσμιας Τράπεζας για παράδειγμα.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Αυτή είναι μια πολύ εντυπωσιακή αποκάλυψη που κάνετε. Γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να τα πείτε αυτά τώρα;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Επειδή η Bilderberg συνεδριάζει στην Ελβετία. Επειδή η παγκόσμια κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Και επειδή οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας συμμετέχουν σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από τις πράξεις αυτές είναι εκτός του ισολογισμού. Είναι ένα πολλαπλάσιο ποσόν αυτού που έχει δηλωθεί επισήμως. Δεν ελέγχονται λογιστικά ούτε και φορολογικά. Τα αριθμητικά στοιχεία που εμπλέκονται έχουν πολλά μηδενικά, τεράστια ποσά.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Δηλαδή δισεκατομμύρια ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Πολύ περισσότερο, τρισεκατομμύρια, εντελώς ανέλεγκτη, παράνομη και εκτός του φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μια ληστεία του καθενός. Θέλω να πω οι περισσότεροι κανονικοί άνθρωποι πληρώνουν φόρους και τηρούν τους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι εναντίον της Ελβετίας και των αξίων μας, όπως η ουδετερότητα, η ειλικρίνεια και καλή πίστη. Στις συνεδριάσεις ασχολήθηκα, οι συζητήσεις εντελώς όπου κατά τις δημοκρατικές αρχές μας. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι πια ντόπιοι, είναι αλλοδαποί, κυρίως αγγλοσάξονες, είτε αμερικανοί ή βρετανοί, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δεν σέβονται τις αξίες μας, είναι εναντίον μιας άμεσης δημοκρατία, απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις παρανομίες τους.
Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά που δημιουργήθηκαν από το τίποτα και μπορούν να καταστρέψουν την κοινωνία μας, να καταστρέψουν τον κόσμο οι άνθρωποι αυτοί έχουν ως μέτρο μόνο την απληστία. Επιδιώκουν την εξουσία και να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και την Ελβετία που θα είναι μια από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν την Κίνα ως χώρα εργασίας σκλάβων. Και ένα πρόσωπο όπως ο Josef Ackermann, ο οποίος είναι ένας Ελβετός πολίτης, είναι ο κορυφαίος άνθρωπος σε μια γερμανική τράπεζα και χρησιμοποιεί τη δύναμή του για την απληστία δίχως να σέβεται τους κοινούς ανθρώπους. Έχει αρκετές εκκρεμείς νομικές υποθέσεις στη Γερμανία, αλλά και στην Αμερική. Είναι μέλος της Λέσχης και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα.


ΕΡΩΤΗΣΗ :Όπως μου λέτε, ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους που αναφέρθησαν θα είναι κατά την επικείμενη συνάντηση Bilderberg, τον Ιούνιο στο St Moritz;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ναι.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Έτσι είναι σήμερα σε θέση ισχύος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ναι. Έχουν τεράστια χρηματικά ποσά τα διαθέτουν και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Μπορούν να καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και να οικοδομούν επάνω στην Κίνα. Από την άλλη πλευρά, άνοιξαν τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Ο ενεργός πληθυσμός της Ευρώπης κερδίζει όλο και λιγότερο. Ο πραγματικός στόχος είναι να καταστρέψουν την Ευρώπη.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Πιστεύετε ότι η συνάντηση της Bilderberg στο St Moritz έχει συμβολική αξία; Επειδή το 2009, ήταν στην ΕΛΛΑΔΑ του 2010 στην ΙΣΠΑΝΙΑ και σήμερα ας κοιτάξουμε τι συνέβη σε αυτούς. Μήπως αυτό σημαίνει και στην Ελβετία μπορούν να περιμένουν κάτι κακό;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ναι. Η Ελβετία είναι μια από τις πιο σημαντικές χώρες για αυτούς, γιατί εδώ υπάρχει τόσο συσσωρευμένο κεφάλαιο. Πρόκειται για μια συνάντηση άδω, γιατί εκτός από τα άλλα πράγματα που θέλουν να καταστρέψουν, είναι και όλες οι αξίες που αντιπροσωπεύει η Ελβετία. Βλέπετε ότι είναι ένα εμπόδιο γι’ αυτούς, δεν είναι στην ΕΕ ή το ευρώ, (διότι η Ελβετία) δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες και ού το καθεξής. Όσον αφορά τις τιμές δεν είμαι μιλάμε για τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες, επειδή δεν ανήκουν πια στην Ελβετία, οι περισσότερες από αυτές διοικούνται από τους Αμερικανούς. Μιλώ για το πραγματικό πνεύμα της Ελβετίας που οι κοινοί άνθρωποι τρέφουμε και κρατάμε ψηλά.
Σίγουρα έχει συμβολική αξία, όπως είπατε, όσον αφορά την Ελλάδα και την Ισπανία. Στόχος τους είναι να είναι ένα είδος λέσχης αποκλειστικά της Elite (των προνομιούχων, των εκλεκτών) που θα έχει όλη τη δύναμη και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι φτωχοί (πενόμενες μάζες).

ΕΡΩΤΗΣΗ :Πιστεύετε ότι ο στόχος της Bilderberg είναι να δημιουργηθεί ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας, που θα ελέγχεται από τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, όπου δεν υπάρχουν πλέον κυρίαρχα κράτη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ναι, και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που έμεινε με την άμεση δημοκρατία στο δρόμο τους. Χρησιμοποιούν τον εκβιασμό του «too big to fail”, (τόσο μεγάλη για να πέσει) όπως στην περίπτωση της UBS δια να εισαγάγουν τη χώρα μας στο μεγάλο χρέος, όπως ακριβώς έκαναν με πολλές άλλες χώρες. Στο τέλος ίσως θέλουν να κάνουν με την Ελβετία αυτό που έκαναν με την Ισλανδία, με όλες τις τράπεζες και την ιδία χώρα μας πλέον υπό πτώχευση.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Και, επίσης, να εισέρθει εις την ΕΕ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Βεβαίως. Η ΕΕ είναι κάτω από τη σιδηρά κυριαρχία της Bilderberg.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Τι πιστεύετε θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το σχέδιο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Καλά αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Αλήθεια. Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως σε αυτή την κατάσταση. Εκθέστε τους. Δεν τους αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Πρέπει να δημιουργήσουμε διαφάνεια στον τραπεζικό κλάδο και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Αυτό που λέτε είναι, ότι υπάρχει μια σωστή πλευρά στις Ελβετικές τραπεζικές δραστηριότητες, ενώ υπάρχουν λίγες μεγάλες τράπεζες που κάνουν κατάχρηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν το προσωπικό τους με τις αγγλοσαξονικές αρχές. Πρόκειται για κατάρτιση που τους κάνει άπληστους και αδίστακτους. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους άλλους. Ως χώρα έχουμε την πλειοψηφία των πιο σωστών τραπεζών που λειτουργούν στον κόσμο, αν δει κανείς τις μικρές και μεσαίες τράπεζες. Οι μεγάλες τραπεζικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το πρόβλημα. Δεν είναι Ελβετικές πια και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ως τέτοιες.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Πιστεύετε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι παρουσιάζουν αναλυτικά την Bilderberg και δείχνουν τι πραγματικά είναι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Νομίζω ότι η υπόθεση Στρος-Καν είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, επειδή δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, άρρωστοι στο μυαλό τους, τόσο άρρωστοι είναι γεμάτοι από κακίες και οι κακίες έχουν μείνει στο σκοτάδι σύμφωνα με τις διαταγές τους. Μερικοί από αυτούς, όπως Strauss-Kahn βιάζουν γυναίκες, άλλοι είναι Sado Maso (σαδομαζοχιστές), ή παιδεραστές και πολλοί είναι σατανιστές. Όταν πας σε ορισμένες τράπεζες θα δείτε αυτά τα σατανιστικά σύμβολα, όπως στην Rothschild Bank στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται από τον εκβιασμό, λόγω των αδυναμιών που έχουν. Θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαταγές ή θα εκτεθούν, θα καταστραφούν ή ακόμη και θα σκοτωθούν. Δεν είναι μόνο ότι η φήμη του Στρος-Καν «δολοφονήθηκε» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα μπορούσε και να είχε κυριολεκτικά σκοτωθεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Δεδομένου ότι ο Ackermann είναι στη διοικούσα επιτροπή της Bilderberg, πιστεύετε ότι είναι ένας δημιουργός σημαντικών αποφάσεων εκεί;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ναι. Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι, όπως η Lagarde, που πιθανότατα θα είναι η επόμενος επικεφαλής του ΔΝΤ, επίσης μέλος της Bilderberg, στη συνέχεια, ο Σαρκοζί και ο Ομπάμα. Έχουν ένα νέο σχέδιο για να λογοκρίνουν το Διαδίκτυο, διότι το διαδίκτυο είναι ακόμα ελεύθερο. Θέλουν να το ελέγχουν και να χρησιμοποιούν την τρομοκρατία ή οτιδήποτε άλλο ως αιτία. Μπορούν να σχεδιάζουν ακόμα και κάτι τρομερό ώστε να έχουν μια κάποια δικαιολογία.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Έτσι ώστε, αυτός είναι ο φόβος σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Όχι μόνο του ένα φόβος, είμαι σίγουρος. Όπως είπα, έδωσαν εντολές για να σκοτώσουν, έτσι ώστε να είναι σε θέση να κάνουν πιο τρομερά πράγματα. Αν έχουν την αίσθηση ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως η εξέγερση τώρα στην Ελλάδα και την Ισπανία, την Ιταλία και ίσως θα είναι ο επόμενος, τότε μπορούν να κάνουν άλλη μια Gladio. Ήμουν στο δίκτυο της Gladio (Λειτουργία Gladio (ιταλικά : Organizzazione Gladio) είναι η κωδική ονομασία για μια παράνομη ΝΑΤΟ «stay-πίσω ”πράξη κατά της Ιταλίας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο .Ο σκοπός του ήταν να συνεχίσει αντικομμουνιστικές ενέργειες σε περίπτωση ενός Συμφώνου της Βαρσοβίας εισβολή της Δυτικής Ευρώπης. Παρά το γεγονός ότι Gladio αναφέρεται συγκεκριμένα στην ιταλική κλάδο του ΝΑΤΟ παραμονή – πίσω από τις οργανώσεις, «Επιχείρηση Gladio” χρησιμοποιείται ως ανεπίσημο όνομα για όλες διαμονή – πίσω από τις οργανώσεις, μερικές φορές ονομάζεται “Super ΝΑΤΟ». Το όνομα Gladio είναι η ιταλική μορφή gladius , ένα είδος ρωμαϊκής shortsword.

Που λειτουργούν σε πολλές ΝΑΤΟ και ακόμη και μερικές ουδέτερων χωρών, Gladio ήταν μέρος μιας σειράς για τις εθνικές μεταφορές πρώτη συντονισμένη από την Παράνομη επιτροπή της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης (CCWU), που ιδρύθηκε το 1948. Μετά τη δημιουργία του ΝΑΤΟ το 1949, η CCWU ενσωματώθηκε στο Παράνομης επιτροπή σχεδιασμού (CPC), που ιδρύθηκε το 1951 και εποπτεύεται από το SHAPE (Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων, Ευρώπη), μεταφέρθηκε στο Βέλγιο μετά την επίσημη αποχώρηση της Γαλλίας από το στρατιωτικό ΝΑΤΟ Επιτροπή το 1966 – η οποία δεν ακολουθήθηκε από τη διάλυση της γαλλικής παραμονή – πίσω από τις παραστρατιωτικές κινήσεις.

Ο ρόλος της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) στην χορηγία Gladio και η έκταση των δραστηριοτήτων της κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου εποχή, και η σχέση της Δεξιάς τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των ετών του μολύβδου και άλλων παρόμοιων παράνομων πράξεων αποτελεί αντικείμενο της εξέλιξης της συζήτησης και έρευνας. Ιταλία, Ελβετία και Βέλγιο είχαν κοινοβουλευτικές έρευνες για το θέμα.), που όπως γνωρίζετε υποκίνησε την τρομοκρατία, από αμερικανικά χρήματα που καταβάλλονται για τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος στην Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσον αφορά τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έγινε περίπου μέσω του ίδιου συστήματος όπως σας είπα.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Ήταν ο Ackermann μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών μιας ελβετικής τράπεζα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : (ΓΕΛΙΑ ….) … είστε ο δημοσιογράφος. Κοιτάξτε την καριέρα του και πόσο γρήγορα έφτασε στην κορυφή.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Τι πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει για να τους εμποδίσει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία εκεί έξω που εξηγούν σε βάθος και συνδέουν τις τελίτσες, όπως αυτό που ανέφερα από τον Perkins. Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά έχουν εκτελεστές που να πληρώνονται για να σκοτώσουν. Μερικοί απ ‘αυτούς παίρνουν τα χρήματά τους μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο, έχουν ένα σύστημα που δημιουργήθηκε σε όλο τον κόσμο. Και για να τους εκθέσω στο κοινό αυτοί οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να κάνουν οτιδήποτε για να κρατήσουν τον έλεγχο. Και εννοώ οτιδήποτε.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Μέσω των αποκαλύψεων θα μπορούσαμε να τους σταματήσουμε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ναι, αλήθεια λες. Είμαστε αντιμέτωποι με πραγματικά αδίστακτους κακοποιούς, επίσης, μεγάλους εγκληματίες πολέμου. Χειρότεροι, από γενοκτονία. Είναι έτοιμοι και ικανοί να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπων απλά για να παραμείνουν στην εξουσία και στον έλεγχο.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορείτε να εξηγήσετε την άποψή σας, γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Δύση είναι περισσότερο ή λιγότερο εντελώς σιωπηλά σχετικά με Bilderberg;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Επειδή υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ αυτών και των ιδιοκτητών των μέσων ενημέρωσης. Δεν το συζητάμε. Μπορούν να τα αγοράσουν. Επίσης, μερικά από τα κορυφαία στελέχη των ΜΜΕ καλούνται στις συνεδριάσεις, αλλά τους λένε να μην αναφέρουν τίποτα από αυτά που βλέπουν και ακούνε.


ΕΡΩΤΗΣΗ : Στη δομή της Bilderberg, υπάρχει ένας εσωτερικός κύκλος που γνωρίζει τα σχέδια και, στη συνέχεια, υπάρχει η πλειοψηφία που απλώς ακλουθεί τις εκεί παραγγελίες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ναι. Έχετε το εσωτερικό κύκλο που είναι σατανιστές και, στη συνέχεια, υπάρχουν οι αφελείς ή λιγότερο ενημερωμένοι άνθρωποι. Μερικοί άνθρωποι ακόμα πιστεύουν ότι κάνουν κάτι το καλόν, ο εξωτερικός κύκλος.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Σύμφωνα με εκτεθειμένα έγγραφα και τις δικές της δηλώσεις, η Bilderberg αποφάσισε το 1955 να δημιουργήσει την ΕΕ και το ευρώ, έτσι ώστε να εκτελεστούν οι σημαντικές και εκτεταμένες αποφάσεις τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Ναι, και ξέρεις ότι η Bilderberg ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Bernard, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος και εργάστηκε επίσης για την IG Farben, (http://el.wikipedia.org/wiki/IG_Farben) της οποίας θυγατρική εταιρεία παρήγαγε το Zyklon Β. (που χρησιμοποιούνται στους θαλάμους αερίων Ολοκαυτώματος) (http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/IG_Farben&ei=zUrxTcTwOJSisAPWyMysDg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCkQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DIG%2BFarben%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DHko%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Ds%26prmd%3Divns) Ο άλλος ήταν ο επικεφαλής της Occidental Petroleum (Occidental Petroleum Corporation (Oxy) ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τους κομμουνιστές στην (Sowjetunion) σοβιετική ένωση. Δούλεψαν και με τις δύο πλευρές, αλλά πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες και όποιος μπαίνει στον δρόμο τους βγαίνει εκτός.

ΕΡΩΤΗΣΗ :Το σύστημα πληρωμής που μας εξηγήσατε, είναι πέρα από τις συνήθεις εργασίες, η μια εν κρυπτώ ξεχωριστή κατηγορία ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σε αυτές τις τράπεζες της Ελβετίας, οι κανονικοί εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν ότι αυτό συμβαίνει. Είναι σαν μια ιδιωτική μυστική υπηρεσία της τράπεζα. Όπως είπα οι πράξεις αυτές είναι εκτός ισολογισμού, που δεν εποπτεύονται. Κάποιοι βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, άλλοι είναι έξω. Έχουν την ιδιωτική τους ασφάλεια και ειδικό χώρο όπου μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να εισέλθουν.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πώς θα κρατήσει αυτές τις συναλλαγές εκτός του διεθνούς συστήματος Swift; (The Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Λοιπόν ορισμένες από τις καταχωρήσεις Clearstream, είναι αληθινές στην αρχή. Περιλαμβάνουν απλά ψεύτικα ονόματα για να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το σύνολο της λίστας είναι ψεύτικο. Βλέπετε και αυτοί κάνουν λάθη. Ο πρώτος κατάλογος είναι αληθινός και μπορείτε να εντοπίσετε πολλά πράγματα. Βλέπετε, υπάρχουν άνθρωποι γύρω τους, που ανακαλύπτουν τις παρατυπίες και την αλήθεια και τις βγάζουν προς τα έξω. Στη συνέχεια, φυσικά, ακολουθούν οι αγωγές και αυτοί οι άνθρωποι αναγκάζονται να κλείσουν το στόμα τους. Ο καλύτερος τρόπος για να τους σταματήσουμε είναι να πούμε την αλήθεια, ρίχνοντας φως επί αυτών. Αν δεν τους σταματήσουμε θα καταλήξουμε σκλάβοι τους.

Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.

Peter Odintsov

Μόσχα 30 Μαΐου 2011

http://noviden.info/article_239.html

Δια την ακριβή μετάφραση HEIL GAP (or mind the GAP)


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...