[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Νέο σκάνδαλο ταλανίζει το Ιταλικό ποδόσφαιρο
Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 Posted by STEVENIKO

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το νέο σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών που μαστίζει για μια ακόμα φορά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο στη νέα κατάθεση του οδοντίατρου Μάρκο Πιράνι αναφέρθηκε πως τα στημένα παιχνίδια φτάνουν τα 30 στον αριθμό και δεν είναι 18 που ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες.

Επιπλέον ο ιταλικός τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» κάνει λόγω και για το κόστος των αγώνων «σικέ», ο οποίος διαφέρει με γνώμονα την κατηγορία που αγωνίζονται οι ομάδες. Συγκεκριμένα «ένα στημένο ματς της Serie A κόστιζε μέχρι και τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ, της Serie B μέχρι εκατόν σαράντα χιλιάδες και της γ` κατηγορίας εξήντα χιλιάδες ευρώ».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα από τα ηχογραφημένα τηλεφωνήματα (όπως διέρρευσε) αναφέρεται και το όνομα του Φραντσέσκο Τότι και συγκεκριμένα για το παιχνίδι Φιορεντίνα – Ρόμα με τον ομιλών να αναφέρει πως θα μπουν πολλά γκολ. Ωστόσο μέχρι στιγμής ο αρχηγός των «τζιαλορόσι», δεν έχει λάβει καμία κλήση για να απολογηθεί, καθώς το πρόσωπό του δεν εμπλέκεται επίσημα.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...