[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ελλάδα-Ρωσία 1-1
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ισόπαλο 1-1 (60' Κατσουράνης - 2' Σιρόκοφ) έληξε το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Ρωσία στο γήπεδο Καραϊσκάκη, κάτι που επεκτείνει στα 17 παιχνίδια το αήττητο σερί του Φερνάντο Σάντος (10 νίκες, 7 ισοπαλίες). Τρία γκολ που δεν μέτρησαν σημείωσαν οι Έλληνες παίκτες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δοκάρι είχε ο Γκέκας στο 71'. Επόμενος αντίπαλος η Ρουμανία, την Τρίτη στο Άλταχ της Αυστρίας.

Το φιλμ του αγώνα

2' ΓΚΟΛ (0-1): Πάσα του Τζαγκόεφ στην πλάτη της άμυνας, ο Σιρόκοφ νίκησε Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Παπασταθόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Τζόρβα.
11' Ο Τζόρβας λίγο έλειψε να βάλει ένα αστείο αυτογκόλ, έδιωξε και από πολύ κοντά ο Αρσάβιν αστόχησε
18' Μπαλιά του Τοροσίδη, ο Σαμαράς νίκησε τον Μαλαφέεφ, αλλά μία "βουτιά" του Μπερεζούτσκι ξεγέλασε τον διαιτητή που σφύριξε επιθετικό φάουλ.
19' Σέντρα του Καραγκούνη, ο Τοροσίδης σηκώθηκε ψηλά, αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη
31' Γρήρογη αντεπίθεση των Ρώσων, ο Ντενίσοφ σέντραρε και ο Αρσάβιν με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ
35' Σέντρα του Τοροσίδη, ο Σαλπιγγίδης έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ
45' Τρίτο ελληνικό γκολ που δεν μέτρησε. Ο Καραγκούνης σέντραρε, ο Κατσουράνης πήρε την πρώτη κεφραλιά και ο Τοροσίδης, από θέση οφσάιντ, νίκησε τον Μαλαφέεφ
50' Παράλληλη σέντρα του Σαλπιγγίδη, ο Μπερεζούτσκι στην προσπάθειά του να κόψει παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ
55' Αντεπίθεση της Εθνικής, ο Σαμαράς σούταρε στην κλειστή γωνία, όμως ο Σούνιν απομάκρυνε σε κόρνερ
58' Καταπληκτική μπαλιά του Σιρόκοφ στον Κοκόριν, ο Τζόρβας βγήκε νικητής στο τετ α τετ
60' ΓΚΟΛ (1-1): Λάθος του Ζιρκόφ, έκλεψε ο Σαλπιγγίδης, βρήκε τον Κατσουράνη, εκείνος πάσαρε στον Τζιόλη, με τη μία πάσα στον Γκέκα, ο οποίος σήκωσε την μπάλα και ο Κατσουράνης από... οριακή θέση οφσάιντ ισοφάρισε με κεφαλιά, ενώ αφιέρωσε το γκολ στον Λυμπερόπουλο
71' ΔΟΚΑΡΙ: Εκτέλεση κόρνερ του Φωτάκη από δεξιά, ο Γκέκας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη βάση του δοκαριού του Σούνιν
88' Καταπληκτικό σουτ στην κίνηση από τον Λυμπερόπουλο, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

ΣΚΟΡΕΡ: 60' Κατσουράνης - 2' Σιρόκοφ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τονί Σαπρόν (Γάλλος)
ΚΙΤΡΙΝΗ: Κατσουράνης

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Αβρ.Παπαδόπουλος, Κατσουράνης (88' Μάκος), Καραγκούνης (56' Τζιόλης), Φωτάκης (81' Λυμπερόπουλος), Σαλπιγγίδης (68' Κονέ), Σαμαράς (56' Χαριστέας), Γκέκας (77' Μήτρογλου)

ΡΩΣΙΑ (Ντίκ Άντβοκαατ): Μαλαφέεφ (46' Σούνιν), Ανιουκόφ, Ζιρκόφ (67' Σίσκιν), Βασ.Μπερεζούτσκι (46' Αλ.Μπερεζούτσκι), Ινγκασέβιτς, Ζιριανόφ, Σιράκοφ (84' Μπιλιαλεντίνοφ), Ντενίσοφ (79' Γκλουσάκοφ), Τζαγκόεφ, Αρσάβιν, Tζιούμπα (46' Κοκόριν)


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ελλάδα-Ρωσία 1-1"

Leave a reply