[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στην Αυστρία το φιλικό της Εθνικής με τη Ρουμανία
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Η άρνηση της γερμανικής αστυνομίας να δεχθεί τη διεξαγωγή του φιλικού της Εθνικής με τη Ρουμανία στη χώρα, η ΕΠΟ αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα της. Έτσι, η έδρα του αγώνα μεταφέρθηκε... μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα δυτικότερα και συγκεκριμένα στην αυστριακή πόλη Άλταχ, 659 χιλιόμετρα δυτικά της Βιέννης, στη χωρητικότητας 8.500 θεατών “Cashpoint Arena”.

Στις 21:30 ώρα Ελλάδος την Τρίτη, οι Έλληνες διεθνείς δεν θα παραταχθούν σε άγνωστο γήπεδο. Εκεί η Εθνική είχε δώσει στις 25 Μαΐου του 2010 φιλικό με τη Βόρεια Κορέα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Το παιχνίδι είχε λήξει 2-2 με τους Χαριστέα και Κατσουράνη να πετυχαίνουν τα γκολ.
Στην κυκλοφορία από την Τετάρτη τα εισιτήρια για Ρωσία
Την Τετάρτη θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του φιλικού με τη Ρωσία (Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 21:30) στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή και από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 του “Καραϊσκάκη”. Μάλιστα, οι πρώτοι 1.500 που θα αγοράσουν εισιτήρια θα πάρουν δώρο από μία συλλεκτική κασετίνα με τα 7 DVD της πορείας προς την κατάκτηση του EURO 2004 στην Πορτογαλία.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στην Αυστρία το φιλικό της Εθνικής με τη Ρουμανία"

Leave a reply