[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Εξοργισμένος με τον Ολυμπιακό ο Σάντος
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Θυμωμένος από τη στάση της διοίκησης του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος κατά την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής για την Αυστρία, όπου αύριο (21:30) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Ρουμανία. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίσημη διαμαρτυρία στην ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες τους ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο σε σχέση με αυτούς του Παναθηναϊκού λίγες μέρες πριν το ντέρμπι, κάτι που ο Πορτογάλος κόουτς θεωρεί ιδιαίτερα προσβλητικό.

"Εγώ είμαι προπονητής της Εθνικής. Ούτε του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού. Η συζήτηση τελειώνει εδώ", ήταν τα λόγια του εμφανώς ενοχλημένου Φερνάντο Σάντος.

Για το φιλικό με τη Ρουμανία στο Άλταχ σημείωσε: "Είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με το νέο κύκλο της προετοιμασίας της ομάδας για το Euro 2012. Μετά το φιλικό κόντρα στη Ρωσία, στο ματς με τη Ρουμανία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στο παιχνίδι της Παρασκευής και να δώσουμε χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές".

Με απώλειες στην Αυστρία

Αλλάζουν τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος μία μέρα πριν το φιλικό. Ο Κώστας Χαλκιάς υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Τοροσίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Ο μόνος που θα στενοχωρηθεί πραγματικά με αυτήν την εξέλιξη είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός της Εθνικής θέλει να παίξει σε όλα τα φιλικά μέχρι το EURO και στα ματς του ομίλου ώστε να φτάσει τις 121 συμμετοχές, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Από εκεί και πέρα, ο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους Ρουμάνους. Οι δύο θέσεις που "παίζονται" είναι αυτή του τερματοφύλακα και εκείνη του σέντερ φορ. Κάτω από τα δοκάρια επρόκειτο να ξεκινήσει ο Χαλκιάς, όμως πλέον δεν είναι σίγουρο αν τη θέση του θα πάρει ο Τζόρβας ή ο 17χρονος Καπίνο. Στην κορυφή της επίθεσης, προβάδισμα έχει ο Λυμπερόπουλος, όμως δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί από την αρχή του αγώνα ο Μήτρογλου.

Οι υπόλοιποι 9 της ενδεκάδας θα είναι οι Μανιάτης, Γιαννούλης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ και Χαριστέας.


Πηγη


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Εξοργισμένος με τον Ολυμπιακό ο Σάντος"

Leave a reply