[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Θα παραμείνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος και μετά τις εκλογές
Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Το σενάριο παραμονής του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία, ως επικεφαλής μίας κυβέρνησης συνεργασίας και μετά τη διεξαγωγή των εκλογών, όποτε και να αυτές πραγματοποιηθούν φαίνεται πως απεργάζονται κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το ενδεχόμενο που συζητείται πλέον όχι μόνο μεταξύ των δανειστών, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας και μετά τις εκλογές με τη συμμετοχή των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και όποιων μικρότερων συμμετάσχουν, με πρωθυπουργό τον κ.Λουκά Παπαδήμο. Όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα, οι στενοί συνεργάτες του δεν επιμένουν ακόμα πως αμέσως μετά τη λήξη της θητείας του θα έχει «έτοιμο το εισιτήριο για Βοστώνη», όπου βρίσκεται η επαγγελματική του βάση.

Η παραμονή του στην εξουσία συζητείται θετικά ακόμη και μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εργάζονται για την υπέρβαση στο πολιτικό σκηνικό. Δεν είναι λίγοι άλλωστε, εκείνοι που συμφωνούν ότι σε ένα νέο κόμμα μέσω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο κ. Παπαδήμος θα ήταν ιδανικό πρόσωπο για τη θέση του αρχηγού.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Θα παραμείνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος και μετά τις εκλογές"

Leave a reply