[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παπαδήμος: Ικανοποιητική η επιστολή Σαμαρά, θα γίνει αποδεκτή
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Την ικανοποίηση του από την επιστολή που απέστειλε στους εταίρους και δανειστές μας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε σήμερα στο υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος επίσης αποκάλυψε ότι μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα υπάρξει τελικά κοινή επιστολή.

Ο κ. Παπαδήμος διευκρίνησε ότι θα αποσταλούν τελικά επιστολές από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, εκτός προφανώς από τη δική του και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου.

Σε ότι αφορά την αποδοχή της επιστολής του κ. Σαμαρά είπε ότι εκτιμά πως το περιεχόμενό της είναι ικανοποιητικό, ότι θα γίνει θετικά αποδεκτή και παρέπεμψε όπως ήταν φυσικά στη συνεδρίαση του Eurogroup για την τελική απόφαση που θα αποδεσμεύσει την 6η δόση του δανείου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός διατηρούσε όλες αυτές τις ημέρες χαμηλούς τόνους έχοντας αποφασίσει να μη στείλει και αυτός επιστολή, αν τελικά δεν έστελνε και ο κ. Σαμαράς.

Επίσης, ο κ. Παπαδήμος ανακοίνωσε ότι στην κυβερνητική επιτροπή θα μετέχουν όλοι οι υπουργοί και μόνο αυτοί και ότι η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου θα γίνει στην επόμενη Τετάρτη.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παπαδήμος: Ικανοποιητική η επιστολή Σαμαρά, θα γίνει αποδεκτή"

Leave a reply