[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τολμούν να αυτο-αποκαλούνται κυβέρνηση!
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Θέλοντας να προσεγγίσω με την καλύτερη διάθεση τις κυβερνητικές επιλογές και πρακτικές, διαγράφοντας την σοβαρή πιθανότητα όλα όσα συμβαίνουν να είναι η εκτέλεση ενός καλοστημένου σχεδίου (που όλοι υποψιαζόμαστε) και γενόμενος πιό ΓΑΠ και από τον ΓΑΠ (ακραία ως παραχώρηση, αλλά ενδεικτική της καλής θέλησής μου), θα υποθέσω πως αυτή η κυβέρνηση είναι μία κυβέρνηση μη προδοτική, ούτε ηλιθίων..., αλλά μία κυβέρνηση που αφού δέχτηκε έναν εκβιασμό δέχτηκε και όλους τους άλλους που ακολούθησαν στην συνέχεια. Δηλαδή, θα υποθέσω πως ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση (η κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου) είναι κυβέρνηση που εκβιάζεται...


Και πριν καν το υποθέσω, έρχεται ο κύριος Γιούνκερ και με ένα τελεσίγραφό του εκβιάζει (και πάλι) την κυβέρνηση... Από προχθές γράφουμε ότι η μεταβατική κυβέρνηση δεν ξεκίνησε καθόλου καλά προκαλώντας διαρκώς την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα. Βλέποντας λοιπόν ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ ότι ο Παπαδήμος δεν εννοεί να καταλάβει πως ο χρόνος της πρωθυπουργίας του εκπνέει στις 19 Φεβρουαρίου, του απέστειλε σήμερα επιστολή απαιτώντας απάντηση για το ποια συγκεκριμένα πράγματα θα κάνει ο μεταβατικός πρωθυπουργός έως το τέλος της θητείας του. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο μεταφέρει αποκλειστικά την ευθύνη στον Παπαδήμο για τον χρόνο εκταμίευσης της έκτης δόσης.

Και τί κάνει ο κύριος Παπαδήμος; Αντιστέκεται όσο το φρέσκο βούτυρο στο... μαχαίρι, αφού αμέσως θέτει ως πρώτη προτεραιότητα τα ενεργειακά ζητήματα ο Παπαδήμος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Παπακωνσταντίνου. Όπως λέγεται, σκοπός του είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης πέντε μονάδων της ΔΕΗ και οι διαγωνισμοί για τα φωτοβολταϊκά, προφανώς επειδή το διεθνές ενδιαφέρον, από Γερμανούς και Αμερικάνους, είναι τεράστιο.

Στην ίδια προτεραιότητα έχει βάλει και το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι τράπεζες χωρίς να απαιτείται η έγκριση από τις γενικές συνελεύσεις. Πρόκειται για στόχους που… σκανδαλίζουν γι΄αυτό και ο Σαμαράς σήμερα από το βήμα της Βουλής έσπευσε να του στείλει τα σχετικά τελεσίγραφα.

Το συμπέρασμα (καλοπροαίρετο πάντα), είναι πως στην πατρίδα μας, την Ελλάδα, έχουμε μία κυβέρνηση που υποκύπτει στον εκάστοτε εκβιαστή και λειτουργεί μονίμως εκβιαζόμενη...! Έχουμε δηλαδή μία κυβέρνηση υπό το καθεστώς εκβιασμών, που ισχυρίζεται πως θα λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων των πολιτών και της χώρας...!

Αλήθεια, ποιός καλοπροαίρετος πολίτης μπορεί να το κατανοήσει ή να το πιστέψει αυτό; Μόνο οι βουλευτές που σήμερα θα ψηφίσουν σήμερα υπέρ της παράδοσης άνευ όρων της Ελλάδας στους τοκογλύφους και τους διεθνείς τρομοκράτες. Και αυτοί θα είναι εκείνοι που θα φέρουν την βαρύτατη ευθύνη για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Κανείς άλλος...

Κωνσταντίνος


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τολμούν να αυτο-αποκαλούνται κυβέρνηση!"

Leave a reply