[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ταμειακά διαθέσιμα μέχρι το Δεκέμβριο
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Σε συζήτηση που είχε με βουλευτές στο εντευκτήριο του Κοινοβουλίου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας επαρκούν μέχρι το Δεκέμβριο.

Ταμειακά διαθέσιμα μέχρι το Δεκέμβριο

Μάλιστα ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι η επάρκεια αυτή τελεί υπο την αίρεση ότι η πορεία των εσόδων θα εξελιχθεί ομαλά χωρίς "λευκές" ή άλλες απεργίες και καταλήψεις.

Την ίδια στιγμή "παγωμένη" μέχρι νεωτέρας παραμένει η εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου από το ΔΝΤ έως ότου σταθεροποιηθεί το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, μετέδωσε στο MEGA ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ξεκίνησαν οι συζητήσεις στο ΔΝΤ σε περίπτωση που η Κριστίν Λαγκάρντ αποφασίσει ότι δικαιολογείται συνεδρίαση του ΔΣ για την εκταμίευση της δόσης.

Παράλληλα, έτοιμη είναι η έκθεση του κ. Τόμσεν για την δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας και εφόσον δεν υπάρχει πολιτική αστάθεια στη χώρα θα μπορούσε να συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου. το ΔΝΤ συνδέει την εκταμίευση της δόσης με την έγκριση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου από τη Βουλή και με την ψήφιση του προϋπολογισμού.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ταμειακά διαθέσιμα μέχρι το Δεκέμβριο"

Leave a reply