[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η Ελλάδα είναι πάνω από το ΠΑΣΟΚ
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ο διασυρμός της Ελλάδος από τον κ. Γ. Παπανδρέου δεν πρέπει να συνεχιστεί ούτε μια μέρα παραπάνω.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οφείλουν να πάρουν επειγόντως τη μοίρα της Πατρίδας στα χέρια τους. Ο κ. Παπανδρέου δεν ασχολείται πια μ’ αυτό το θέμα. Ασχολείται αποκλειστικά με τη δική του προσωπική πολιτική μοίρα.

Όμως η Ελλάδα είναι πολύ Μεγάλη και Ιστορική χώρα για να μπορεί να υποστεί τη διεθνή κατακραυγή που πυροδότησε η τυχοδιωκτική απόφαση του κ. Παπανδρέου, να την οδηγήσει, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, σ’ ένα μακιαβελικής έμπνευσης δημοψήφισμα «ηρωικής» απόδρασης από τις τεράστιες ευθύνες που τον βαρύνουν.

Για την ώρα, ο επικείμενος κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας πρέπει με κάθε μέσο να αποτραπεί. Κάθε στιγμή που περνά τον κάνει ακόμη μεγαλύτερο.

Η 6η δόση του δανείου από την Τρόικα δεν έχει ως γνωστόν καταβληθεί. Ούτε καν αποφασισθεί από το ΔΝΤ, όπου εκείνος μας έσυρε.

Αν αυτό δεν γίνει μέσα στις δεκαπέντε προσεχείς μέρες η Ελλάδα θα κηρύξει αναγκαστικά στάση πληρωμών. Θα χρεοκοπήσει δηλαδή.

Μεταξύ όλων των άλλων απερίγραπτων δεινών, οι μισθοί και οι συντάξεις του επόμενου μήνα (και των επόμενων απροσδιόριστων μηνών και χρόνων) δεν θα μπορούν να πληρωθούν στους μισθωτούς και συνταξιούχους, παρά σε επίπεδα Βουλγαρίας. Και αν…

Οι ηγέτες όλων των χωρών της Ευρώπης, με πρώτους εκείνους που επί δύο χρόνια εκλιπαρούσε «να σώσουν την Ελλάδα», είναι έξαλλοι με τον κ. Παπανδρέου. Αλλά και με την Ελλάδα που αυτός ακόμη εκπροσωπεί. Υπ’ ευθύνη μας. Αλλά κυρίως υπ’ ευθύνη των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Σαρκοζί, λέγεται από τα Γαλλικά Μέσα, ότι έμαθε τις αποφάσεις του Έλληνα πρωθυπουργού από τις τηλεοράσεις της χώρας του!

Όλα τα ΜΜΕ Ευρώπης και Αμερικής, οι πιο έγκυρες εφημερίδες, τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, οι πιο επιφανείς δημοσιογράφοι και σχολιαστές, περιγράφουν, με τον πιο απαξιωτικό και οργισμένο τρόπο τα περί δημοψηφίσματος του Παπανδρέου. Η μπάλα όμως παίρνει και την Ελλάδα.

Για «να σώσει το τομάρι του» λένε και γράφουν, θέτει σε κίνδυνο τη Ελλάδα, την Ευρώπη, το Ευρώ και την παγκόσμια οικονομία. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο ανευθυνότητας και αναξιοπιστίας ευρωπαίου πολιτικού ηγέτη.

Υπέκλεψε τις εκλογές του 2009 με το τεράστιο ψέμα ότι «λεφτά υπάρχουν».

Οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδια, για την Ευρωζώνη και το Ευρώ, όταν ακόμα μπορούσε να κινηθεί, ως όφειλε, σε καθαρά ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Διέσυρε τη χώρα του παγκοσμίως, ως χώρα απατεώνων, διεφθαρμένων και πλαστογράφων των Εθνικών στατιστικών στοιχείων.

Προσπάθησε διαστρεβλωτικά και μικρόψυχα να επιρρίψει τις ευθύνες των 30 προηγούμενων χρόνων, εκ των οποίων 20 χρόνια κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, αποκλειστικά στην προκάτοχό του Κυβέρνηση. Οι πάντες όμως θυμούνται ποιος είπε το «Τσοβόλα, δώστα όλα». Τέτοια πολιτική ευθύτητα!

Έγινε το αφελές «παπαγαλάκι» των διεθνών κερδοσκόπων συνομιλητών του, που αξιοποίησαν την άγνοιά του και τον οδήγησαν να μιλά για Τιτανικούς και περίστροφα, από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια Ευρώπης και Αμερικής.

Εκμεταλλεύονταν μετά από κάθε τέτοιο σόου, τον «πανικό» που έσπειρε στις «αγορές» και την εκτόξευση των spreds, των sds, των επιτοκίων.

Ποιοι και πόσα κέρδιζαν κάθε φορά από τη σπέκουλα εις βάρος της Ελλάδας; Πότε και ποιος θα κάνει το λογαριασμό; Έστω κατά μεγάλη προσέγγιση;

Ο κ. Γ.Α.Παπανδρέου έχει μεταβληθεί μέσα σε μια μέρα σε δημόσιο, ευρωπαϊκό και διεθνή κίνδυνο. Γι’ αυτό πρέπει να φύγει, τώρα.

Επί τέλους υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ πολλές και πολλοί σοβαροί βουλευτές και Έλληνες πατριώτες.

Εάν ο ίδιος δεν παραιτηθεί, έχουν εθνικό χρέος να τον εγκαταλείψουν και να το δηλώσουν με καθαρό, ευθύ και έντιμο λόγο. Η «αποστασία» δεν κρίνεται με βάση το συμφέρον των Παπανδρέου αλλά με κριτήριο το συμφέρον του λαού.

Γιατί πάνω από το ΠΑΣΟΚ υπάρχει η Ελλάδα. Και πάνω από τους Παπανδρέου υπάρχει το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας. Δηλαδή όλων μας. Και των παιδιών μας.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η Ελλάδα είναι πάνω από το ΠΑΣΟΚ"

Leave a reply