[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πλήρωσε ο ΟΦΗ αλλά του αφαιρούνται oι βαθμοί
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ο ΟΦΗ μπορεί να πλήρωσε το χρέος των 68.000 ευρώ προς τον Μάριους Σουλεάπ, όμως η FIFA συνεχίζει να απαιτεί την αφαίρεση 6 βαθμών από τους Ηρακλειώτες. Η παγκόσμια συνομοσπονδία έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, αναφέροντας ότι η τακτοποίηση του χρέους έγινε εκπρόθεσμα και ως εκ τούτου πρέπει να εκτελεστεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Μάλιστα, η εντολή της FIFA έχει το χαρακτήρα τελεσίγραφου. Αν δεν εκτελεστεί άμεσα η ποινή, η ΕΠΟ απειλείται με διαγραφή από τις λίστες, κάτι που σημαίνει ότι οι ελληνικοί σύλλογοι και κυρίως η εθνική ομάδα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις.

Στον ΟΦΗ τονίζουν ότι οι οφειλές τακτοποιήθηκαν εμπρόθεσμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς, μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τον πρώην παίκτη της ομάδας στον Sentra FM: "Μιλάμε για μαφιόζικα πράγματα για τα οποία είχα ειδοποιήσει τον κ. Πιλάβιο. Τον παρακάλεσα να προστατεύσει την ομάδα όπως θα έκανε για κάθε ελληνική ομάδα που θα βρισκόταν στη θέση που βρίσκεται τώρα ο ΟΦΗ. Εχουμε πληρώσει την οφειλή μας αλλά ον συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι κοινός μαφιόζος και εκβιαστής".

Η πλευρά του ΟΦΗ παρουσιάζει μία σειρά παραστατικών για να αποδείξει την εμπρόθεσμη τακτοποίηση της οφειλής και καταγγέλει ότι ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός ζητούσε επιπλέον χρήματα για να βάλει την υπογραφή του στις αποδείξεις. Ωστόσο, η FIFA έχει ήδη μία φορά απορρίψει αυτά τα έγγραφα και δεν μοιάζει διατεθειμένη να κάνει πίσω.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πλήρωσε ο ΟΦΗ αλλά του αφαιρούνται oι βαθμοί"

Leave a reply