[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Σφάζονται» με το... βαμβάκι οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ
Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Σε προσεκτικές κινήσεις τακτικής επιδίδονται τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2012, με στόχο να διαμορφώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα οδηγηθούν στις διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας του κόμματος.


Αναλυτικά, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο που κινείται ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είπε: «Δεν είμαι υπέρ των... καλλιστείων και των προσωπικών στρατηγικών. Είμαι υπέρ της συλλογικής προσφοράς και των παρατάξεων. Η πολιτική δεν θα ξυπνήσει στο φωτισμένο κεφάλι κανενός, αλλα μόνο με συλλογική προσπάθεια».

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, επιτέθηκε σε υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και σε μέλη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι εμπόδισαν τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι «αυτή η αβεβαιότητα για το αν θα παραμείνει η χώρα εντός ευρώ, δημιουργήθηκε με ευθύνη όσων μέσα στην προηγούμενη κυβέρνηση, στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, στο Κοινοβούλιο και στην κοινωνία έκαναν ό,τι περνά από χέρι τους, για να μην πραγματοποιηθούν οι προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, ώστε η χώρα γρήγορα να έστελνε το μήνυμα ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της».

Πρόσθεσε δε ότι «αυτές οι λογικές καθυστερήσεων, που οδήγησαν σε παλινωδίες, είναι οι βασικοί υπαίτιοι που δεν άντεξε η προηγούμενη κυβέρνηση να ζει σε καθεστώς αβεβαιότητας». Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τέλος, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, χαμήλωσε τους επιθετικούς τόνους κατά του κ. Γιώργου Παπανδρέου και ανέπτυξε ένα νέο μανιφέστο, που θέλει «πρώτα την κοινωνία».

Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι «ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι να επιδιώξουμε να μην χαθεί μια γενιά σε συνθήκες οικονομικές οπισθοδρόμησης. Είναι αναγκαία μια νέα πολιτική και κοινωνική συμμαχία, ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, μια νέα εθνική συμμαχία, με τη συστράτευση όλων των κοινωνικών δυνάμεων». Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πάντως, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, η οποία αναμένεται σήμερα γύρω στις 9.30 το βράδυ ενώ αύριο το απόγευμα αναμένεται να μιλήσει και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Αθανασάκης, Ρεγγίνα Βάρτζελη και Κώστας Θέος συναντήθηκαν νωρίς το μεσημέρι προκειμένου να χαράξουν τα βασικά σημεία της αυριανής ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Σφάζονται» με το... βαμβάκι οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ"

Leave a reply