[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Προδοσία κατά συρροή
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Κάποιοι φίλοι με ρωτάνε, αν είμαι πιστός στην θρησκεία, και τους απαντώ ότι οι σχέσεις μου με τον Θεό σαφώς είναι καλύτερη από την σχέση των πολιτικών με την δική τους εκδηλωμένη πίστη στον αρχηγό τους και στο πως παραβιάζουν τον λόγο τους εκεί που πριν από λίγο προσκυνούσαν.

Φυσικά δεν απολογούμαι σε κανένα για τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις ,αλλά σίγουρα δεν θα με θέλει στους κόλπους της η επικρατούσα θρησκεία που διακηρύττει την αγάπη και την πίστη, ενώ εγώ και εκατοντάδες, που πιστεύω ότι μας διαβάζουν, επιζητούμε την ολική λύση μέσω της εκδίκησης για όσα υφιστάμεθα.

Ο Ελληνικός λαός δεν υπέστη λοβοτομή στο σύνολό του για να μην αντιδρά στις προδοσίες και τις ακροβασίες των πολιτικών που με τις απίστευτες από κάθε άποψη κινήσεις και λόγους διασύρουν τα πάντα με την παραμονή τους.

Δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν γνώριζε την πολιτική και τις ολέθριες επιπτώσεις της στον λαό μας όταν υπερασπίζονταν με πάθος του κ. Παπανδρέου; Αυτός δεν ήταν που σε εκπομπές της τηλεόρασης κατακεραύνωνε τους συνομιλητές του όταν αμφισβητούσαν την αποτελεσματικότητα των όποιων μέτρων ανακοίνωνε;

«Η διετής διακυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Οδήγησε σε φτώχεια και κοινωνική αποσύνθεση, οδήγησε σε βαθιά, πρωτοφανή, βαθιά οικονομική ύφεση, η οποία φθάνει το 5 και πλέον τοις εκατό, οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι διαπραγματεύτηκαν όλη αυτή τη διάρκεια της διετούς θητείας μας τα κρίσιμα ζητήματα και υπάρχουν αυτοί οι οποίοι κατηύθυναν όλο αυτό το έργο. Λοιπόν ευθύνες έχουμε όλοι μας»

Αν λοιπόν τα παραπάνω λεχθέντα τα έλεγε ή τα έγραφε οποιοσδήποτε άλλος απλός πολίτης θα αντιμετωπιζόταν με ειρωνεία ή και αδιαφορία ακόμη και από αυτούς που συμπαθούν τον αγώνα των ιστολογίων.

Δεν θα πω τίποτα για τους χαρακτηρισμούς του υπουργού για τον μέχρι πρόσφατα προϊστάμενό του, αν όμως κατάλαβε την προδοσία του ,και αυτό τον όρο τον χρησιμοποιώ ενσυνείδητα, γιατί δεν παραιτήθηκε καταγγέλλοντας όλους τους υβριστές του ελληνικού λαού; Απάντηση δεν μπορούσα να του δώσω μόνον εγώ , αλλά υπάρχει , τον περιμένει αυτόν και όλους που διέσυραν την χώρα, η χωματερή της ιστορίας.

Αλλά το πιο σημαντικό για τον λαό είναι ότι πρέπει να εξαφανίσει πολιτικά αρχικά από τον χάρτη του δημόσιου βίου όλο το σημερινό πολιτικό σύστημα. Οργάνωση γρήγορα τώρα, μαζικά και με ανοιχτό μυαλό για να δημιουργηθεί νέα δυναμική για να γίνουμε αφέντες στο σπίτι μας και στο δικό μας μέλλον.

Όσο για το τι θέση επιφυλάσσει ο ελληνικός λαός για τον τέως πρωθυπουργό σίγουρα δεν τον περιμένει η θέση του πρεσβευτή γιατί αυτή χρειάζεται και γνώσεις και πατριωτισμό.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Προδοσία κατά συρροή"

Leave a reply