[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μια παράξενη... έως «βρώμικη» ιστορία (video)
Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Το γεγονός ότι η μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έχει τόση "αίγλη" λόγω των ομάδων της, και του ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης το οποίο πλησιάζει, δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε, πως στα... χαμηλότερα "πατώματα" του ποδοσφαίρου της χώρας, επικρατεί εξίσου άθλια κατάσταση, όπως και στα περισσότερα κράτη του κόσμου.

Η παρακάτω ιστορία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς περιέχει καταστάσεις, οι οποίες αν δεν είναι πρωτοφανείς για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τότε θέλουμε να πιστεύουμε πως συμβαίνουν... τουλάχιστον... μία στο τόσο.

Η ιστορία της Πόλι Εχίδο και ο... ύποπτος αγώνας

Στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, η Πόλι Εχίδο είναι μια ομάδα η οποία έχει εξαιρετικά μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, σε σημείο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το πρωτάθλημα καθώς της έχουν μείνει μόνο επτά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και δεν μπορεί να κατέβει στους αγώνες.

Την αποχώρησή της, την είχε προαναγγείλει πριν από μία εβδομάδα, ωστόσο την επόμενη μέρα, ένας επιχειρηματίας ταξίδεψε από τα Κανάρια Νησιά, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας, και τους έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

Ακόμα κι αν είχε μόλις επτά ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της, η Πόλι Εχίδο φιλοξένησε τελικά τη Λόρκα στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, και παρουσίασε δώδεκα ποδοσφαιριστές.

Τι κι αν η Λόρκα όμως λίγο πριν το ημίωρο έμεινε με δέκα παίκτες;

Το σκορ ήταν ήδη 0-3 και στο τέλος έγινε 0-14(!) οδηγώντας την Πόλι Εχίδο στον μεγαλύτερο διασυρμό στην ιστορία του ποδοσφαίρου στην Ισπανία.

Όμως το πιο ωραίο ήταν στο ημίχρονο.

Όταν οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ένας από τους ανθρώπους της Λόρκα ζήτησε από τον διαιτητή της αναμέτρησης να κοιτάξει ξανά τα δελτία των ποδοσφαιριστών της Πόλι Εχίδο, και να προχωρήσει σε ταυτοποίηση των προσώπων που φορούσαν τις φανέλες της ομάδας.

Εντύπωση προκάλεσε στους φιλοξενούμενους το γεγονός ότι ο Όσκαρ Τένα εμφανιζόταν στην βασική σύνθεση της ομάδας... ενώ είχε πάθει ολική ρήξη χιαστών μόλις ένα μήνα πριν!

Παρόλα αυτά, ο διαιτητής δεν προχώρησε σε κάποια άλλη κίνηση, το ματς συνεχίστηκε και τελείωσε με τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας «Gol a Goal» του τηλεοπτικού δικτύου Canal Sur, να δίνει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα, καθώς αποκάλυψε πως οι παίκτες που έπαιζαν για την Πόλι Εχίδο, δεν ήταν αυτοί που φαίνονταν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Χαβιγιλίγιο ήταν εκ των παικτών που στα χαρτιά φαινόταν πως αγωνίστηκε, ενώ στην πραγματικότητα, δεν βρισκόταν ούτε καν στο γήπεδο.

Δείτε τον ποδοσφαιριστή της Πόλι Εχίδο στη δεξιά φωτογραφία την 1η Αυγούστου του 2011, και στην αριστερή, προχθές.

Αυτός ο άνθρωπος... όσο πάει δείχνει όλο και μικρότερος.

Δείτε και τον Νταβίντ Φερνάντεζ, έναν άλλο ποδοσφαιριστή που υποτίθεται πως αγωνίστηκε:

Αυτός κι αν άλλαξε. Έκοψε το μαλλί, το έβαψε, άλλαξαν χρώμα και σχήμα τα μάτια του, μίκρυναν τα αυτιά του...

Η συντριβή της Πόλι Εχίδιο με 14 γκολ κίνησε τις υποψίες, όπως κίνησε τις υποψίες και η στοιχηματική δραστηριότητα με το διπλό να παιζόταν στο 2,10(!) και το over πάνω από 2,00.

Όπως είναι λογικό, ο επιχειρηματίας που παρουσιάστηκε σαν υποψήφιος επενδυτής, την... έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, και παραμένει άφαντος.

Δείτε το βίντεο με την εκπομπή και τα γκολ του αγώνα:




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μια παράξενη... έως «βρώμικη» ιστορία (video)"

Leave a reply