[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-0 (video)
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον Λεβαδειακό και άφησε τρεις βαθμούς που δίνουν νέα τροπή στο πρωτάθλημα



Έχασε το ματς, του βαθμούς και πιθανότατα την διαφορά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός στην Λιβαδειά!

Οι "πράσινοι" μένοντας μακριά από τον καλό τους εαυτό δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Λεβαδειακού που πήρε τη νίκη με ένα γκολ του Μελισσά στο 83'.

Η ήττα αυτή είναι η δεύτερη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός μένει στους 48 βαθμούς με ένα αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό που είναι στους 43 και αύριο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο αγώνας

Με εξαιρετικό στήσιμο από τον Γιώργο Παράσχο, οι γηπεδούχοι έκλεισαν όλους τους διαδρόμους από τα πλάγια και μπλόκαραν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού από τα άκρα. Οι παίκτες του Φερέιρα είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ανούσιοι στο παιχνίδι τους και προβλέψιμοι στις προσπάθειες που επιχείρησαν.

Εάν εξαιρέσει κανείς μία "στημένη φάση" και τη μεγάλη ευκαιρία του Κλέιτον, στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν ανησύχησε την άμυνα των Βοιωτών, που σκόπιμα έδωσαν γήπεδο στον αντίπαλο με σκοπό να τον "κτυπήσουν" στην αντεπίθεση. Αυτό δεν κατέστη δυνατό στα πρώτα 45 λεπτά.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 9' με ένα φάουλ του Κλέιτον, ενώ χάθηκε άλλη μία για τον Παναθηναϊκό στο 24΄, με τον Βραζιλιάνο να κερδίζει τις κόντρες στην περιοχή και να πλασάρει τον Κυριακίδη, αλλά η μπάλα αργά-αργά κατέληξε άουτ, υπό τον έλεγχο του Μουλόπουλου.

Στο 25΄ ο διαιτητής Κομίνης κάλεσε στη σέντρα τους βοηθούς του, λόγω της έντασης που επικρατούσε στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η αναμέτρηση ξεκίνησε ξανά μετά από περίπου δυόμιση λεπτά.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος.
Ο Λεβαδειακός έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους με στόχο να κάνει κάποια καλή αντεπίθεση και να σκοράρει. Εφτασε κοντά στο 53΄ με τον Ναπολεόνι να φεύγει από κανονική θέση κι ενώ είχε χώρο για να βρεθεί απέναντι από τον Καρνέζη καθυστέρησε και ο Σαριέγκι πρόλαβε να ανακόψει τον επιθετικό του Λεβαδειακού.

Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Παράσχου στο 57΄, όταν το σουτ του Φαβάλι απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Κατσουράνης και στη συνέχεια το νέο σουτ του Ζησόπουλου πέρασε άουτ. Στο 60΄ "απάντησε" ο Παναθηναϊκός, με το σουτ του Βιτόλο μέσα από την περιοχή να έχει πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Τομάς με το κεφάλι έδιωξε όσο χρειαζόταν σε κόρνερ, που ποτέ δεν δόθηκε. Στο 76΄ η γυριστή κεφαλιά του Σαριέγκι έφυγε λίγο άουτ.

Ο Πασχάλης Μελισσάς αποδείχθηκε "χρυσή αλλαγή" του Γιώργου Παράσχου. Στο 83΄ με καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, μετά από σέντρα του Κουτσόπουλου, χάρισε την σπουδαία νίκη στο Λεβαδειακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τομάς, Αλεξίου, Μουλόπουλος, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (63΄ Πόποβιτς), Ναπολεόνι (80΄ Μελισσάς), Σουμπίνιο, Βασιλείου (73΄ Κουτσόπουλος).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κουΐνσι (64΄ Χριστοδουλόπουλος), Ζέκα (74΄ Μαυρίας), Κλέιτον (78΄ Πετρόπουλος), Τοτσέ.

Το γκολ του αγώνα:




Στα υπόλοιπα ματς

Εργοτέλης - ΟΦΗ 0-1


Η πορεία του ΟΦΗ προς την Ευρώπη συνεχίζεται. Με γκολ του Παπουλή στο ξεκίνημα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επιβλήθηκε 1-0 του Εργοτέλη στο τοπικό ντέρμπι του Ηρακλείου και εφόσον συνεχίσει έτσι η θέση της στα πλέι οφ είναι εξασφαλισμένη.

Ο γηπεδούχος Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας, ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά αυτό που μέτρησε ήταν το γκολ του Παπουλή (5ο στο πρωτάθλημα) από το τραγικό λάθος της άμυνας και στη συνέχεια του γκολκίπερ Πίρσον.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος (18΄ Κουτσιανικούλης, 22΄ Λεάλ), με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη και στο 55΄ με τον Μπούντιμιρ να μην μπορεί να ισοφαρίσει, ενώ στο 71΄ ο Σίσιτς απέτυχε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Πίρσον. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Κουτσιανικούλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απόφαση που εξόργισε τον τεχνικό του Εργοτέλη, Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή Σπάθα κι αποβλήθηκε.


Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2


Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα πέτυχε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη πήρε μεγάλο «τρίποντο» στην Κέρκυρα με 2-1 και, πλέον, μπορεί να κάνει όνειρα για την απευθείας παραμονή του στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με υπέροχα γκολ των Ζαραδούκα και Μπεσέρα, οι «Φαίακες» πίεσαν στην επανάληψη, μείωσαν με τον Καλαντζή στο ξεκίνημα και είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 77΄, με το πέναλτι που κέρδισαν. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, όμως, Φώτης Κηπουρός έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Γραμμόζη και χάρισε στην ομάδα της Ηπείρου τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Οι Γιαννιώτες είχαν την ευκαιρία νωρίτερα (68΄) να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, αλλά το πλασέ του Μπεσέρα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

Από το 69ο λεπτό η ομάδα του Αναστασιάδη έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λίλα Αντι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο, με πάθος και δύναμη κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-0 (video)"

Leave a reply