[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ευ. Βενιζέλος: «Πολλοί δεν μας θέλουν στην ευρωζώνη»
Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με δραματικούς τόνους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχείρησε να «σκιαγραφήσει» το άσχημο κλίμα που διαπιστώνεται στις Βρυξέλλες, προσερχόμενος στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και προσπαθούμε να συμφωνήσουμε και την τελευταία λεπτομέρεια, για το νέο δανειακό πρόγραμμα της χώρας" είπε ο κ. Βενιζέλος, απευθυνόμενος στον Κάρολο Παπούλια.

Και συνέχισε: "Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Πολλοί παλεύουν με τη φωτιά, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Άλλοι με πυρσούς και άλλοι με σπίρτα. Ο κίνδυνος σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλος. Και το δίλημμα είναι θυσίες και περικοπές ή εθνική καταστροφή".

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι "πρέπει να πούμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ" και ανέφερε ότι "στην ευρωζώνη δυστυχώς είναι πολλοί εκείνοι που δεν μας θέλουν πια. Και πρέπει να τους πείσουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας".

"Είναι ασυνήθιστο κάτι τέτοιο για τη μεταπολιτευτική περίοδο και, δυστυχώς, αυτό είναι το δίλημμα της δικής μας γενιάς" κατέληξε ο υπουργός Οικονομικών.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ευ. Βενιζέλος: «Πολλοί δεν μας θέλουν στην ευρωζώνη»"

Leave a reply